Din 12 februarie 2016 o nouă casă de pariuri online va avea interfaţă în limba română!

Am fost anunţaţi în cursul acestei zile că începând din data de 12 februarie 2016 o nouă casă de pariuri online va avea interfaţă în limba română. Agenţia în cauză este 888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015), cea la care în prezent aveţi un bonus exclusiv dacă vă deschideţi cont accesând link-urile de pe PariuriX.com. Astfel dacă primul pariu plasat este câştigat veţi primi de trei ori profitul, astfel la un pariu cu miză de 10 euro pe cota 11 în loc să câştigaţi 110 euro veţi primi 300 de euro! Mai multe detalii despre promoţie aflaţi din acest articol.

cats.jpg

Traducerea site-ului în limba română reprezintă un pas obligatoriu în procesul de licenţiere, astfel că sunt şanse considerabile ca 888sport.com să se regăsească pe această listă a caselor de pariuri şi în următorii ani.

Pe lângă promoţia exclusivă amintită mai sus veţi mai găsi la 888 şi alte oferte atractive la pariuri sportive. În plus, amatorii de poker online dacă-şi deschid cont la 888sport.com pot juca şi poker pe internet la 888poker.com, a doua cea mai mare cameră de poker licenţiată în România.

Deschide cont acum la 888sport şi câştigă de trei ori mai mult la primul pariu plasat!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi