Share

Pronostic pentru Dimitar Kuzmanov - Jeroen Vanneste, ITF Turcia F38, 12.10.2017

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Oct 2017 19:55 352 0
Logo Dimitar Kuzmanov
Logo Jeroen Vanneste
Dimitar Kuzmanov
Jeroen Vanneste
VS
12:00 12 Octombrie 2017
ITF Turcia F38

Analiză și informații pentru Dimitar Kuzmanov v Jeroen Vanneste

Turneul ITF Turcia F38 are loc în Antalya, regiune deja familiară şi din punct de vedere turistic însă şi tenisistic, iar în această analiză voi detalia partida dintre Dimitar Kuzmanov şi Jeroen Vanneste, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Majoritatea competiţiilor din an de acest nivel din Ţara Semilunei se dispută în Antalya, bineînţeles, în special datorită climei foarte bune inclusiv în această perioadă. Însă nu doar acest factor este decisiv. Turcia este printre ţările care au investit cel mai mult în tenis, aici referindu-mă la tot spectrul, de la juniori şi programe de pregătire pentru aceştia, până la infrastructură şi construcţia de baze noi, cap de afiş fiind Koza World of Sports din Istanbul, considerată cea mai mare din Europa. 
Însă şi în Antalya s-au făcut mari investiţii, vizibile în special dacă ne uităm la turneul de 250 de puncte desfăşurat pe iarbă exact înainte de Wimbledon. 
Aici ne aflăm în cadrul hotelului Starlight Resort, care dispune de 12 terenuri, toate acoperite cu o zgură lentă. 
Şi chiar dacă turneul este de 15.000 de dolari, aşadar minimul admis de Federaţia Internaţională de Tenis, tabloul de concurs arată foarte solid, cu nume precum Dmitry Popko, Marsel Ilhan sau Julien Canigna. 

Dimitar Kuzmanov este un bulgar de 24 de ani clasat pe locul 449 ATP. 
Însă acest clasament poate fi mult îmbunătăţit, până la urmă Dimitar fiind anul trecut chiar şi pe locul 281 ATP, arătând un joc foarte promiţător. 
Sezonul acesta a scăzut puţin, deşi are încă rezultate foarte bune, majoritatea pe zgură, suprafaţa sa preferată: sfert de finală la ITF Turcia F11, sfert de finală la ITF Turcia F15, sfert de finală la ITF Turcia F16, finală la ITF Bulgaria F1, sfert de finală la ITF Turcia F22, titlu la ITF Turcia F24, semifinală la ITF Turcia F25, semifinală la ITF Turcia F27, semifinală la ITF Serbia F2 şi semifinală la ITF Turcia F31. 
Recent, a participat la o serie de competiţii challenger, dezamăgind la Banja Luka, unde a pierdut 2-6 2-6 cu Cipolla, însă apoi fiind destul de solid la Sibiu, unde i-a pus mari probleme lui Donati (locul 344 ATP), învingându-l pe Alexandre Muller (locul 332 ATP). 
Aici: 

- 6-2 6-0 cu Nejedly (locul 930 ATP), câştigând 88% mingi cu primul serviciu, 80% cu cel secund, fără să ofere mingi de break 

Jeroen Vanneste este un belgian de 23 de ani, locul 607 ATP, aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Iar Jeroen este foarte solid la rândul său, anul acesta jucând foarte bine pe zgură, suprafaţa lui preferată. 
Astfel, după un început mai slab de sezon, Jeroen are semifinală la ITF Belgia F9, semifinală la ITF Belgia F10, titlu la ITF Belgia F11, semifinală la ITF Belgia F12, semifinală la ITF Turcia F36, iar săptămâna trecută sferturi la ITF Turcia F37. 
Iar acolo, tot în acelaşi complex de aici, a jucat destul de bine inclusiv în meciul cu Delic, pierdut în două seturi însă ambele echilibrate. 
Aici: 

- 6-0 6-2 cu Touchmair (sportiv fără clasament), câştigând 85% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată) 

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Pont Dimitar Kuzmanov vs Jeroen Vanneste: Dimitar Kuzmanov castiga

Dimitar Kuzmanov este printre cei mai buni tenismeni la acest nivel, având potenţial de top 200 ATP. Se simte foarte bine pe zgură, şi asta se vede şi în rezultate, venind aici după multe semifinale şi finale, inclusiv un titlu obţinut tot aici în Turcia. În primul tur iarăşi a impresionat, trecând foarte uşor, 6-2 6-0, de Nejedly, sportiv care la rândul său mi se părea în formă bună, pierzând săptămâna trecută cu ghinion în faţa lui Torebko. Jeroen Vanneste este şi el foarte solid pe zgură, venind după o serie de rezultate bune, inclusiv un titlu în Belgia. Şi chiar dacă la rândul său este într-o formă bună, şi la cel mai bun sezon din carieră, mi se pare puţin mai vulnerabil decât al său oponent, în special pe serviciul secund. Astfel, consider că Dimitar Kuzmanov are prima şansă, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Dimitar Kuzmanov castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

50

Castigate:

34

Pierdute:

12

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0