Diego Costa o...costă cam mult pe Chelsea: 238 mii de euro săptămânal!

Antonio Conte e disperat să-l păstreze pe Diego Costa, scrie presa din Anglia, iar Abramovic a făcut deja primul pas - i-a oferit atacantului brazilian prelungirea contractului cu doi ani şi o mărire de salariu de 18 000 de euro. Costa va deveni, alături de Eden Hazard, jucătorul cel mai bine plătit de pe "Stamford Bridge", cu un salariu săptămânal de 238 de mii de euro!

Conform noii înţelegeri, în vara lui 2021 îi va expira noul contract lui Diego Costa, care în ultima vreme s-a gândit la o plecare. Venirea lui Antonio Conte l-a făcut însă pe atacantul în vârstă de 28 de ani să-şi dorească să mai rămână pe "Stamford Bridge". Englezii scriu că brazilianul s-a adaptat foarte greu la viaţa din Anglia şi s-a plâns prietenilor de aglomeraţia din Londra. 

Diego Costa a început perfect noul sezon - cu 13 goluri marcate după 17 etape, brazilianul conduce în topul marcatorilor din Premier League. A ajutat-o pe Chelsea să se distanţeze în fruntea clasamentului la şase puncte de locul doi, ocupat de Liverpool.

Jucătorul brazilian e suspendat pentru următorul meci, cu Bournemouth (a doua zi de Crăciun), şi a primit liber de la antrenorul Antonio Conte să plece într-o mini-vacanţă acasă. A postat pe Instagram o poză cu el alături de fratele lui, Jair, şi de un prieten din copilărie.

Brazilianul a adus victoria echipei sale în etapa trecută, 1-0 în deplasare cu Crystal Palace. Diego Costa a venit la Chelsea în 2014, atunci când englezii au plătit spaniolilor de la Atletico Madrid 38 de milioane de euro. 

 

Foto: chelseafc.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi