Dică trece peste cuvântul lui Becali. Ce-a hotărât cu Alibec și Gnohere

Gigi Becali îl așteaptă pe Budescu să se întoarcă din vacanță ca să semneze contractul. Patronul lui FCSB va achita clauza de 750.000 de euro din contractul jucătorului cu Astra, din care mijlocaşul va primi nu mai puţin de 300 000 de euro. Pe Budescu îl așteaptă la noua echipă un salariu lunar de 15 000 de euro, în afara primelor speciale și bonusurilor promise de Becali. În așteptarea lui Budescu, FCSB l-a prezentat pe Junior Morais (Foto: steauafc.com) - jucătorul brazilian de 30 de ani care a semnat un contract valabil trei ani.

În total, echipa antrenată de Nicolae Dică va avea în lot nu mai puțin de șase jucători de la Astra. Cu noile mutări, FCSB este favorită la pariuri să câștige titlul sezonul viitor, în fața celor de la Dinamo, Viitorul și CFR Cluj. La această casă de pariuriFCSB are cota 2.25 să câștige titlul, fiind urmată de Dinamo și Viitorul (5.00) și CFR Cluj (9.00).

Dică are gânduri mari sezonul viitor și e gata să treacă peste cuvântul lui Becali - vrea să joace cu doi atacanți din primul minut, vizați fiind desigur Alibec și Gnohere. Adică exact jucătorii despre care Gigi Becali a spus, la un moment dat, că nu vrea să-i mai vadă jucând în același timp pe teren pe cei doi atacanți. (Foto: Sportpictures.eu)

Dorința noului antrenor al lui FCSB le-a dat idei caselor de pariuri, care pun la bătaie o cotă specială pentru ca cei doi jucători să marcheze împreună 40 de goluri în sezonul 2017-2018 (sezon regulat, plus play-off). Pe Alibec ca golgheter poți paria pe o cotă minimă de 2.95 la casele de pariuri recomandate de noi, podiumul la acest ”capitol” fiind completat de Nemec și Gnohere. 

Deși se ceartă încă pe titlu, Becali și Hagi negociază transferul a doi jucători de la Viitorul. Astfel, FCSB oferă 3,5 milioane euro pentru Dragoș Nedelcu și Florinel Coman - ultimul costă 2 milioane euro. Gică Hagi nu i-a garantat însă finului său că amândoi vor ajunge sub comanda lui Dică. (Foto: Sportpictures.eu)

”Vom vedea ce va fi, nimic nu e sigur. Ei sunt căutați de multe echipe, din țară și din străinătate. Au jucat foarte bine, nu e nimic să ascundem, dar noi vom decide momentul și unde vor pleca. Vom analiză toate ofertele, deoarece, cu siguranță, ei vor pleca!” a spus Hagi. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi