Dică trebuie să bată la Cluj: Șumi s-a autopropus la FCSB și promite titlul!

Șefii lui CFR Cluj au anunțat că derby-ul din această seară cu FCSB se va juca cu casa închisă. Ultima dată, ardelenii au vândut toate biletele tot la un meci cu trupa lui Dică. Cei de la Prosport au făcut un calcul și scriu că încasările din aceste ultime două meciuri cu bucureștenii le ajung celor de la CFR să-i plătească salariul lui Ibrahima Balde (foto: sportpictures.eu).

Văzut de toată lumea drept meciul care poate decide în proporție de 80% noua campioană a României, partida a stârnit un interes imens din partea fanilor, iar cele 18.000 de biletele s-au dat ca pâinea caldă. Pe lângă abonaţi şi cei care au cumpărat tichete special pentru acest joc, CFR a mai oferit şi posibilitatea achiziţionării de pachete pentru play-off, care au inclus şi jocul cu FCSB. 

Pe 21 septembrie 2017 a mai fost ”sold out” în Gruia, la disputa cu bucureștenii din sezonul regulat. Atunci, mulți dintre cei prezenți în tribune i-au încurajat pe oaspeți. Pentru Dan Petrescu, asta contează mai puțin. “Este un lucru foarte bun să joci cu stadionul plin. Cred că ar trebui să jucăm mereu cu Steaua, pentru că văd că stadionul se umple când jucăm cu ei. E mult mai bine aşa, decât să ai un stadion pe jumătate gol. Mă bucur şi sper să le şi placă meciul”, a spus Petrescu (foto: sportpictures.eu).

Între 25 şi 100 de lei au plătit pentru tichete cei care vor asista la meciul din această seară, asta însemnând un profit de aproape 200.000 de euro pentru CFR. Meciul din această seară ar putea reprezenta ”cântecul de lebădă” al lui Dică pe banca lui FCSB. Sport.ro scrie că acesta are postul amenințat în cazul unui eșec în fața ardelenilor, iar varianta pentru înlocuire se găsește imediat.

Aflat în Turcia, Șumudică a declarat că dacă s-ar întoarce în România, singura echipă la care ar merge ar fi FCSB. "Singurul om din Liga 1 cu care aș lucra e Gigi Becali! Și garantez că, dacă se va întâmplă asta, voi câștiga titlul de campion la pas!", a spus Șumudică (foto: sportpictures.eu) în Gazeta Sporturilor. 

Ruptura dintre Dică și Becali este tot mai evidentă, dovadă fiind și ultimele declarații ale tehnicianului înaintea confruntării cu Dan Petrescu. "Nu comentez ce spune patronul echipei. Eu analizez jocul echipei și le spun jucătorilor în vestiar ce am de spus. Eu văd ce facem bun, dar și ce facem greșit. Patronul e mai agresiv, e presiunea mare și pe dânsul..De 2 ani nu s-a câștigat campionatul, ar fi al treilea an fără titlu și nu e ok pentru Steaua”, a declarat Dică 

Casele de pariuri au pregătit super-oferte pentru derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, astfel că poți paria la o cotă ”bombă” de 35.00 pe victoria trupei lui Dică. N-ar fi rău ca înainte să joci la pariuri să te uiți și peste pontul recomandat pe site-ul nostru pentru întâlnirea de cinci stele din Gruia. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o super cotă cotă de 35.00!

Mai multe detalii despre ofertă găseștiAICI!

 

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe CFR Cluj vs FCSB
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Amănunte despre această ofertă aiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi