Dică, out de la FCSB dacă nu ia titlul. Becali: ”Pariați toți banii pe asta!”

Gigi Becali s-a săturat să tot aștepte minunea de la Nicolae Dică. Într-o intervenție la DigiSport, patronul lui FCSB a explicat că Dică va fi ”zburat” de pe bancă dacă ratează titlul sezonul ăsta. Becali i-a sfătuit pe pariori să țină cont de decizia lui.."Dacă titlul vine la FCSB, puteți paria toți banii că Dică va rămâne la Steaua în continuare. Dacă termină pe locul 2, puteți pune toți banii pe plecarea lui. Și dacă pierde titlul doar la un punct diferență, tot e curățat", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Dică (foto: sportpictures.eu) va pleca de la echipă chiar și dacă arbitri își fac de cap și o scot pe FCSB din cărțile pentru titlu. Pe Becali nu-l interesează asta..”Dacă sunt greșeli de arbitraj, tot e vina lui (nn - Dică), pentru că trebuia să aibă 4-5 puncte avans. Dacă Steaua nu ia titlul, este 100% vina mea! E responsabilitatea mea că l-am adus. Motivul pentru care el ar pleca ar fi că eu n-am știut ce să aleg. O să îl dau afară, îmi asum, și aleg altul mai bun! Asta e.." a mai spus Becali. 

Dică a dus echipa în primăvara europeană și play-off, dar FCSB nu a început anul în competiție internă așa cum și-ar fi dorit latifundiarul din Pipera. Iar ultima picătură care a umplut paharul a fost eliminarea din Cupa României pe terenul celor de la Hermannstadt. Bookmakerii au anticipat că situația la FCSB se complică, așa că acum Nicolae Dică este în top3 al antrenorilor care riscă să fie demiși. La această casă de pariuri online, Dică are cota 7.00 să fie primul antrenor demis după Vasile Miriuță. Claudiu Niculescu și Costel Enache ocupă primele două poziții. 

Becali a pus ”tunurile” și pe Duckadam

Gigi Becali s-a dezis în ultima sa intervenție la tv și de ultimele declarații ale președintelui de imagine al echipei, Helmuth Duckadam. Acesta a criticat evoluția jucătorilor aduși de la Viitorul, stârnind revolta lui Gică Hagi. "Helmuth Duckadam (foto: sportpictures.eu) este imparțial, e un om cu coloană vertebrală, dar mă dezic de tot ce spune el la TV. El lucrează la o emisiune de sport. Nu e trimis de noi oficial ca să spună lucrurile alea. Nu e poziția FCSB”.

”Țin prea mult la el. Nici nu-i spun numulțumirile pe care le am la adresa lui. Rar s-a întâmplat asta. Sunt lucruri care nu-mi convin la el, evident. Spre exemplu, la un moment dat, a fost o fază în care noi am avut un penalty categoric. Toată lumea spune asta, el a fost singurul care îl dădea 50 la sută”, a completat Becali în intrevenția sa la DigiSport. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!