Dică n-are frică, a venit antrenor la FCSB. Mesajul lui Reghe și ce jucători a dat afară Becali

Gigi Becali continuă războiul cu nașul Hagi. Patronul lui FCSB a declarat că are informații că, deși Viitorul a sărbătorit titlul, șefii FRF se consultă cu mai multe case de avocatură pentru a lua o decizie finală. ”S-ar putea să nu fie nevoie să mergem la TAS. FRF va lua mai multe puncte de vedere din partea unor case de avocatură și de la UEFA, apoi va discuta în Comitetul Executiv. În momentul asta, nu avem ce să contestăm la TAS, pentru că Viitorul nu a primit titlul de la FRF. A primit doar un pahar de tablă din partea LPF! Atât.. FRF nu i-a dat titlul!", a spus Becali într-o intervenție la sport.ro. 

Între timp, Becali a început ”curățenia” la echipă, iar după despărțirea de Reghecampf l-a pus antrenor pe Nicolae Dică (Foto: Sportpictures.eu). Acesta a semnat un contract valabil un an, care poate fi prelungit în cazul în care va lua titlul. "Dică a semnat pe un an. La Steaua aşa va fi. Nu câştigi campionatul, pleci! Obiectivul lui Dică e campionatul", a anunțat Becali.

Pentru Dică, marea problemă e ca nu are licență PRO, iar el nu poate sta pe bancă la meciurile din Liga 1. Dar Gigi Becali s-a gândit la toate - ”principal” în acte va fi Țiți Dumitriu, care a mai fost în postura asta și pe vremea când echipa era antrenată de Rădoi. 

Reghecampf (Foto: Sportpictures.eu) s-a despărțit oficial de Steaua și cel mai probabil va prelua o echipă din Golf de unde are mai multe oferte cu un salariu minim de 2,5 milioane de euro. ”Nu sunt dezamăgit de ratarea titlului și de acest final de sezon, dar nu este acum momentul pentru analize. Joi voi avea un moment cu jucătorii, vom face o petrecere de despărțire. În ceea ce-l privește pe Dică, eu cred că este potrivit la Steaua. Știe sistemul și îi doresc să ia campionatul", a declarat Reghecampf la plecarea de la ”Palat”, unde s-a dus să discute detaliile despărțirii de Becali.

Tamaș, Moke și Muniru - out!

Aducerea lui Dică a fost prima mișcare făcută de Becali, care a trecut și la remanierea lotului. Astfel că Tamaș, Moke și Muniru au fost anunțați să-și vadă de drum...Muniru a ”plătit” pentru conflictul cu Tănase și secunzii lui Reghe, Moke nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor lui Becali, iar pe Tamaș (Foto: Sportpictures.eu) l-au dat gata paharele de vin date pe gât în nopțile de poveste din Centrul Vechi.

La capitolul veniri, Budescu este pe primul loc pe lista lui Becali - ”E foarte posibil să vină Budescu, am vorbit cu el. Să vedem ce își dorește și el...”, zice Becali. 

Coincidență sau nu, după ultimul scandal șefii FRF au anunțat că formatul Ligii 1 va fi schimbat din nou. ”Dorim încă de anul acesta să stabilim ca din sezonul 2019/2020, Liga 1 să pornească cu 16 echipe, să fie suficient spaţiu pentru echipele de tradiţie. Acestea au început să vină din urmă, susţinute de suporteri”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

 

Foto: Ștefan Constantin / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi