Dică are probleme înaintea derby-ului cu CFR. Budescu, pus la zid de MM Stoica

Cu patru zile înaintea derby-ului care va decide noua campioană a României, Nicolae Dică a primit o veste neașteptată. Unul dintre cei mai impprtanți jucători ai săi, Mihai Bălașa ar putea rata confruntarea cu CFR Cluj de pe ”Național Arena”. Fundașul de 23 de ani s-a accidentat la umăr în meciul cu Viitorul și este incert pentru ceea ce mulți au numit ”finala campionatului”. 

Bălașa (foto: sportpictures.eu) a fost înlocuit în meciul de la Ovidiu de Junior Moraes, una dintre variante pentru antrenorul FCSB-ului. Înm mod normal, pentru acest post varianta de rezervă este Valerică Găman, fotbalist transferat în această iarnă, dar care nu a impresionat. În plus, el a fost și accidentat. Găman a bifat doar 6 partife pentru FCSB, iar el nu a mai jucat de o bună bucată de vreme - de la meciul tur cu CFR Cluj.

În aceste condiții e greu de crezut că Dică va risca, astfel că favorit să-i ia locul lui Bălașa în defensivă este Momcilovic, care se înțelege bine cu Planic. Artur Jorge și Ionuț Larie sunt alte soluții pentru Dică, dar cei doi nu au mai prins nici banca de rezerve în ultima vreme din cauza faptul că cei din conducerea echipei au decis să-i scoată, momentan, din schemă. 

În atac, Alibec pare ”bătut în cuie” după ce Becali, dar și Mihai Stoica l-au lăudat în ultima vreme. Dică ar fi vrut să înceapă cu Gnohere și nu concepe primul ”11” fără Budescu (foto: sportpictures.eu). MM Stoica l-a pus la ”zid” pe Budescu pentru declarațiile făcute de acesta la adresa lui Dică. 

“Nu mi-a plăcut reacția lui Constantin Budescu. Niciodată nu e ok, pentru tine în primul rând, să vorbești despre deciziile antrenorului. Budi a greșit grav după meciul cu Craiova, dar si după cel cu Viitorul, când a zis că se așteaptă la orice”, a spus, la Digisport, Mihai Stoica (foto: sportpictures.eu)

”A fost o replică ușoară. Nu există un jucător special, există echipa pentru mine. Luați meciurile noastre fără Budescu și Alibec și veți avea o surpriză, se poate câștiga un meci fără oricine! Nu e normal să ai o asemenea declarație. Budescu a greșit grav cu declarațiile. E clar că n-au fost declarații fericite. Am o relație senzațională cu Denis Alibec. El nu e un tip fals, să vorbească pe la spate..”, a mai declarat oficialul lui FCSB. 

Interesul pentru meciul dintre FCSB și CFR Cluj este unul imens și i-a făcut pe organizatori să deschidă toate cele trei inele de pe ”Național Arena”. Fanii bucureștenilor și-au putut cumpărar bilete, online, încă de săptămâna trecută de pe site-ul bilete-fcsb.ro. Iar acestea s-au dat precum pâinea caldă.

Cel mai ieftin bilet la derby (foto: sportpictures.eu) costă 10 lei (la peluză - inelul 3), iar cel mai scump loc la tribuna oficială ajunge la 150 de lei. 6.000 de bilete s-au vândut online până astăzi, fiind toate șansele ca partida să se dispute cu peste 25.000 de mii de oameni în tribune. Atâția au fost și la meciul cu CSU Craiova.

Deschide cont acum și pariază 1, X sau 2 pe FCSB vs CFR
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Mai multe amănunte despre ofertă găsești AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!