Dică are încredere în Hagi. ”100% vor da totul să câștige!” Astra, primă specială cu FCSB

Deși nimeni nu a scos o vorbă despre prime în această săptămână, cu siguranță echipele care ”arbitrează” disputele finale pentru titlu - Viitorul și Astra - au partea lor pusă deoparte. Căpitanul lui FCSB, Florin Tănase e convins că giurgiuvenii se vor preda greu pe Național Arena în meciul în care trupa lui Dică e condamnată să câștige pentru a putea spera la titlu. 

”Nu ne sperie că cei de la Astra au primă mare. Și noi am avut primă de 150.000 de euro cu Sporting și nu am reușit să câștigăm. În primul rând, trebuie să câștigăm noi meciul nostru cu Astra și apoi să vedem ce fac cei de la CFR. Cu siguranță va fi un meci foarte dificil pentru noi, cum au fost toate de până acum" a declarat Florin Tănase la conferința de presă dinaintea meciului.

Chiar dacă, în acest moment, șansele sunt minime, Tănase a declarat că el și colegii lui de la FCSB vor lupta până în ultima clipă. "Speranța moare ultima. Avem o mică șansa și putem profita de un eventual pas greșit al celor de la CFR. E normal să ne gândim că doar cu mult noroc putem să câștigăm titlul. Normal că ne doream să câștigăm campionatul, dar de la anu' nu mai trebuie să facem greșelile pe care le-am făcut acum și important este să ne calificăm în cupele europene”, a declarat căpitanul lui FCSB.  

Ca și MM Stoica, și Florin Tănase crede că la echipă problemele mari sunt legate de atitudine. În același timpo, el are încredere în fosta sa echipă. ”Cu siguranță, CFR va avea un meci foarte greu. Viitorul joacă ofensiv și ei sunt obligați să câștige. Nu le va fi ușor. N-am vorbit cu foștii colegi, dar am încredere în primul rând în domnul Hagi, știu cum îi motivează la fiecare meci, își dorește să câștige fiecare partidă și va merge acolo să câștige, nu doar să scoată un egal!”, s-a arătat încrezător Florin Tănase.

Și Dică pune toți banii pe echipa lui Hagi în meciul din Gruia."N-am discutat cu domnul Hagi în această săptămâna însă la cum îl știu pe dânsul, 100% va da totul să câștige. E un antrenor foarte ambițios, vrea să scoată maxim de la echipă lui. M-aș bucura ca Viitorul să-mi facă un cadou mâine seară, am petrecut acolo 2 ani și jumătate foarte frumoși, am reușit să promovez, apoi am reușit să menținem echipa în Liga 1. M-aș bucura foarte mult ca Viitorul să obțină un rezultat bun la Cluj", a spus Nicolae Dică la conferința de presă. 

Pe de altă parte, Dică și-a încurajat jucătorii înaintea meciului cu Astra și, în același timp, i-a avertizat că trupa lui Gigi Mulețescu vine să-și ”dea viața” pe teren pentru a o încurca pe FCSB. "Întâlnim o echipă care își dorește să prindă un loc de Europa League, vor avea o dorință foarte mare să ne învingă. Atâta timp cât avem șanse, trebuie să credem în ele”. 

”Cel mai important e să câștigăm noi, să ne gândim prima dată la jocul nostru, să tratăm foarte serios meciul, să avem o atitudine foarte bună de la început până la final ca să câștigăm și apoi vedem ce s-a întâmplat în meciul de la Cluj. Dacă nu reușim să câștigăm meciul nostru cu Astra, degeaba vor reuși cei de la Viitorul să o încurce pe CFR”, a spus și antrenorul lui FCSB.  

Denis Alibec n-a făcut deplasarea pentru meciul cu CSU Craiova, iar acum atacantul de 27 de ani va fi din nou spectator. Alibec a revenit la antrenamente, dar nu a fost oprit în lot pentru meciul cu Astra. ”Deocamdată nu am semnat prelungirea contractului și nu pot să spun dacă Alibec va rămâne sau nu la echipă. Alibec nu a fost exclus din lot, se antrenează cu echipa, nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Craiova. Nu a fost trimis să se antreneze singur. Nu voi conta pe el nici cu Astra. Nu vreau să comentez relația cu Denis Alibec," a anunțat Nicolae Dică.

Helmuth Duckadam a vorbit în direct la ProX despre ultimele meciuri pentru titlu. Președintele de imagine al lui FCSB este convins că Viitorul le poate da o mână de ajutor jucătorilor lui Dică pentru a câștiga titlul - pentru prima dată după 3 ani.

"Mai multe speranțe decât așteptări. Aștept un meci în care să nu avem emoții cu Astra, să fim la fel de motivați cum am fost la Craiova. În partida cealaltă se poate întâmplă orice, Hagi are obiectivele lui. Nu stăm la mână lui Hagi, am stat la mâna noastră. Hagi joacă pentru el, nu pentru FCSB. Joacă pentru banii lui, pentru valoarea jucătorilor lui și joacă pentru un loc în cupele europene”, a spus Duckadam. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o supercotă de 28.00!

Amănunte despre ofertă găsești AICI!

 

Dan Petrescu: ”Gică va veni să câștige la Cluj!”

Dan Petrescu e conștient de faptul că pe jucătorii lui îi așteaptă un meci infernal cu Viitorul, foarte posibil ultimul pentru el pe banca CFR-ului. "A fost o săptămâna specială, normal, pentru că e ultimul meci al sezonului și se joacă cu trofeul pe masă. Totul depinde de noi. Sincer, a fost puțin cam lungă această săptămâna, dar sunt obișnuit. De când sunt în fotbal, n-am obținut nimic ușor, întotdeauna cu multă muncă și stres”, și-a început discursul Dan Petrescu la conferința de presă.  

”Va fi presiune, la orice meci este presiune. Dar mă bazez pe experiența jucătorilor noștri și sper să nu cedeze în momentele critice ale partidei. Nu am vorbit cu Hagi, cum să vorbim?...Nu vorbesc niciodată cu adversarul, indiferent cine este el, cu o săptămână înainte. Diferența dintre a fi cineva și a fi nimeni e foarte mică la acest meci!”, a declarat antrenorul lui CFR la conferința de presă. 

Petrescu e convins și că Viitorul va veni să atace la Cluj, și nu să stea la pândă pentru a declanșa contraatacuri. ”Nu cred că ei vor băga autobuzul în poartă, pentru că Viitorul e o echipă care joacă fotbal. Joacă pentru locul 3 și, după cum îl cunoașteți și voi pe Gică Hagi, va veni să atace și să câștige! Au fost mai buni în deplasare decât acasă în acest play-off. Va fi un meci pe muchie de cuțit și e posibil ca un singur gol să decidă acest meci. Sper să avem și puțin noroc, care ne-a cam lăsat în ultimul timp”, a mai spus ”Bursucul”. 

În ultima vreme s-a vorbit mult despre ofertele pe care le are Petrescu, asta și după ce acesta a declarat că va pleca de la CFR la finalul acestui sezon. Se pare, însă, că el s-a sucit acum..”Cei de la club decid! Eu sunt aici și sunt fericit! Avem cel mai important meci de când sunt eu la CFR. Dacă cei de aici mă doresc în continuare, voi rămâne. Eu acum sunt realist și spun că orice antrenor depinde de rezultate. Uitați-va la Șumudică. A început bine și credea toată lumea că o să stea 10 ani acolo, dar uite că acum s-a întors în România", a încheiat antrenorul CFR-ului. 

(Credit Foto: Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!