Jocuri cazino online - Diamond Valley Pro

Diamond Valley Pro este un joc Video Slots cu 5 tamburi si 20 de linii. Obiectivul jocului Diamond Valley Pro este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

diamond-valley-pro.jpg


Regulament slot cazino Diamond Valley Pro

  1. Selectati numarul liniilor de castig. Puteti apasa butonul ‘Linii’ pentru a adauga cate o linie sau puteti utiliza butoanle din partea dreapta si stanga a tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia (de exemplu, daca activati linia 18, veti activa si liniile de la 1 la 17). De asemenea, puteti apasa pe ‘Bet Max’ pentru a activa toate liniile de castig si a invarti tamburii.
  2. Suma de bani pe care o pariati intr-o runda de joc este miza pe linie inmultita cu numarul liniilor active.
  3. Apasati pe ‘Invarte’ (daca nu ati apasat pe ‘Bet Max’) pentru a invarti tamburii.
  4. Daca tamburii arata o combinatie castigatoare dupa ce se opresc (pe o linie pe care ati pariat), castigati conform tabelului de castiguri (apasati butonul ‘Info’ pentru a vizualiza acest tabel). Puteti inchide tabelul apasand butonul ‘Inapoi’. Daca aveti castiguri simultane pe linii multiple, aceste castiguri se aduna.

Click aici pentru a juca Diamond Valley Pro la cel mai mare casino online licentiat in Romania!

 
Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi