Dezamăgire maximă pentru antrenorul Țării Galilor înainte de semifinale

Aaron Ramsay a fost decisiv pentru calificarea galezilor în semifinaleDecizia UEFA de a nu fi „șterse” cartonașele galbene înaintea semifinalelor UEFA Euro 2016 a atras multe critici din partea specialiștilor, mai ales că unele avertismente au fost acordate „cu ușurință” de arbitri. „Lumea vrea să vadă fotbal de calitate, iar pentru așa ceva este nevoie ca echipele să aibă în teren cei mai buni jucători”, au motivat cei care consideră că este anormal ca „galbenele” să se cumuleze pe tot parcursul competiției.

Semifinalista care are cel mai mult de suferit din cauza suspendărilor este Țara Galilor. Galezii nu pot conta pe Aaron Ramsey și pe Ben Davies. Absența lui Ramsey este cea mai importantă, mijlocașul lui Arsenal conducând în topul paselor de gol.

 Îmi pare teribil de rău că Aaron și Ben nu vor juca în semifinale. Știu că era visul lor. Se aflau în pericol de suspendare, dar mi-a fost imposibil să îi menajez în partida cu Belgia. A trebuit să trimit în teren ce aveam mai bun

- Chrin Coleman, antrenor Țara Galilor

Adversara galezilor, Portugalia, nu poate conta pe mijlocașul William Carvalho. În cealaltă semifinală avem doar un absent din cauza suspendării, fundașul central german Hummels.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!