Dezamăgire mare cât China: Kvitova - Halep 6-1, 6-2 în semifinale la Wuhan!

Aventura Simonei Halep în turneul de la Wuhan s-a terminat brutal în semifinale. Petra Kvitova i-a predat o lecţie dureroasă de tenis româncei, care a pierdut clar în două seturi scurte, 1-6, 2-6! Numărul 16 mondial, jucătoarea din Cehia a surprins-o pe Halep cu un joc în forţă, exact, şi cu lovituri precise care şi-au atins de fiecare dată ţinta. Diferenţa între mingi câştigătoare a fost pe finalul meciului de 27-4, lucru care arată realitatea crudă din teren.

Halep a ratat a 4-a finală a sezonului, după ce a mai jucat cu trofeul pe masă la Madrid, Bucureşti şi Montreal. Parcursul ei până în semifinale i-a asigurat însă biletele pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, performanţă pentru care a fost felicitată de Steve Simon, CEO al WTA.

Felicitări Simonei Halep pentru calificarea la Turneul Campioanelor pentru al treilea an consecutiv! Este o jucătoare extraordinară, care a avut un an plin de succese, iar fanii din Singapore şi din întreaga lume se vor bucura să urmărească spiritul ei competitiv împotriva altor jucătoare de top,

---a spus şeful din circuitul profesionist feminin de tenis

Petra Kvitova nu mai câştigase niciodată până acum în carieră în faţa Simonei Halep. Cehoaica şi-a anunţat intenţiile războinice încă din optimi, când a produs marea surpriză eliminând-o pe Anglique Kerber, noul lider mondial. Dublă câştigatoare de Wimbledon şi fostă numărul 2 mondial, Kvitova are şanse mari să câştige pentru a doua oară în carieră la Wuhan, unde a mai triumfat în 2014. Ea a pierdut toate cele trei întâlniri directe cu Halep de până acum. Cehoaica stă însă mai bine la bani decât jucătoarea noastră - a câştigat până acum din tenis 21,313 milioane de dolari, faţă de cei 12,544 milioane ai lui Halep. Pentru parcursul de la Wuhan, românca s-a ales cu un cec de 117.770 dolari şi 350 puncte WTA.

Petra a jucat foarte bine. A lovit mingea cu putere şi exact. Rareori a greşit. Era greu să fac ceva. Am încercat să-mi schimb puţin jocul, dar nu a fost suficient. Petra a fost incredibilă. Comparativ cu celelalte confruntări cu ea, a lovit mult mai puternic şi a comis puţine erori. Este adevărat că eu am jucat puţin prea în spatele terenului, iar ea a avut timp să facă tot ce şi-a propus. Mingea puternică venită de la ea m-a împins în spate,

---a recunoscut Simona Halep 

Kvitova se va bate în finala de la Wuhan cu Dominika Cibulkova, din Slovacia, care s-a impus după un meci maraton, de 2 ore şi 36 de minute, în faţa rusoaicei Svetlana Kuznetsova în trei seturi: 3-6, 6-3, 6-4.  

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi