Devenit pilot de raliuri, David Nalbandian a ocolit moartea la ultimul concurs!

David Nalbandian a fost la un pas de moarte. Fostul număr 3 mondial din tenis, care a devenit pilot de raliuri după ce s-a retras, s-a dat de mai multe ori peste cap cu maşina într-o cursă disputată în Argentina, în apropiere de capitala Buenos Aires. Incidentul a fost imortalizat de câţiva spectatori aflaţi pe traseu şi care au asistat îngroziţi la scenă. 

Din fericire, nici Nalbandian și nici co-pilotul său nu au păţit nimic, dar au tras o sperietură zdravănă. Nu este pentru prima dată când Nalbandian este implicat într-un accident. El s-a răsturnat cu maşina şi anul trecut, în timpul Raliului Argentinei.

Acum în vârstă de 34 de ani, David Nalbandian şi-a încheiat cariera în tenis în urmă cu trei ani. La trei luni distanţă a început să practice motorsportul, iar ulterior a ajuns în automobilism, participând la diverse raliuri.

Maşina pilotată de David Nalbandian, după accident. (foto: Twitter / nalbandiandavid)

 

Argentinianul şi-a declarat de nenumărate ori dragostea sa faţă de tenis. A uitat de sportul care i-a adus satisfacţii de când participă la raliuri. 

Tenisul a reprezentat preocuparea mea, cursele de maşini sunt un hobby. Este foarte diferit. Îmi place, pentru că aici nu am atâta presiune, aşa cum am trăit pe terenul de tenis. Eu sunt încă un începător, dar sunt hotărât şi vreau să fac tot posibilul ca să ajung un profesionist,

---a spus Nalbandian

David Nalbandian este singurul jucător argentinian din istorie care a reuşit performanţa de a juca cel puţin în semifinale la toate cele patru turnee de Grand Slam: Australian Open (2006, semifinală), Roland Garos (2004, 2006, semifinale), Wimbledon (2002, finală) şi US Open (2003, semifinală). Nalbandian a terminat pe trei în competiţia de simplu la Jocurile Panamericane din 1999. De asemenea, este dublu finalist în Cupa Davis cu echipa Argentinei, în 2008 şi 2011. 

 

Foto: dailyrecord.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi