Detaliul care i-a dat de gol pe bețivii de la Dinamo :)))

Bănică jr. e istorie în “Ștefan cel Mare”. Cântărețul preferat al lui New Dinamo a devenit Pavel Stratan, care este în asentimentul fotbaliștilor, cu hitul „Eu beu”.


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Într-o intervenție telefonică istorică, Ionuț Negoiță s-a plâns că patronează o echipă a alcoolicilor anonimi. De fapt, nu sunt toți anonimi. Patronul dinamovist i-a nominalizat pe Steliano Filip și pe Sergiu Hanca.

„Eu nu am băut până dimineață înaintea meciului cu Aerostar. După ce ne-am uitat la Bayern Munchen – Leipzig, m-am băgat la somn. Îmi voi dovedi nevinovăția”, s-a apărat Hanca. Prevăzător, acesta și-a făcut câteva selfie-uri în timp ce dormea.

Ionel Dănciulescu aproape reușise să mușamalizeze ce s-a întâmplat la Piatra Neamț. Delegat să ancheteze zarva din camera lui Filip, „Danciu” a întocmit un raport care i-a păcălit pe mulți: „Am intrat neanunțat în camera în care erau cazați Filip și Hanca. Acolo i-am mai găsit și pe Costache, Dudea și alți doi jucători neidentificați. Se uitau la un film cu bețivi, care aveau muzica dată la maxim, mai puțin Sergiu, care dormea. De fapt, dormeau toți. I-am rugat să închidă televizorul, pentru că era destul de târziu, aproape dimineață. Jucătorii au fost cooperanți, dar nu mai găseau telecomanda. Le-am recomandat să scoată televizorul din priză, dar nu mai găseau nici priza. Unul dintre băieți o ascunsese în glumă și uitase locul. Costache stătea în patru labe. Filip s-a împiedicat și a căzut peste el. Cred că jucau lapte gros. Totul era în regulă”.

Din păcate pentru cheflii, antrenorul Vasile Miriuță a apelat și la alte surse: „Am antrenat la Piatra Neamț, am și eu prieteni acolo. Un sticlete mi-a povestit cum Filip, Costache și Dudea erau pe balcon. Filip se mira că în noaptea aceea erau două Luni pe cer. Costache îl contrazicea, spunea că sunt patru. L-au întrebat și pe Dudea câte vede, iar Dudea i-a întrebat pe care rând. E clar că erau rupți de beți, pentru că pe cer nu se afla nicio Lună, fiind înnorat. L-am informat imediat pe domnul Negoiță”.

Cum bine a observat Șumudică, alcoolul și lipsa somnului măresc ficatul. „Când a coborât dimineața la masă, Filip avea un ficat mare cât capul. A motivat că l-a tras curentul”, ne-a povestit un martor.

„Dacă oamenii din conducerea lui Dinamo ar fi ascultat măcar unul dintre lucrurile pe care le-am spus, echipa era în altă parte. Poate la Arad, unde avea mai mulți suporteri. În plus, am acolo un prieten italian de la care le pot procura pantofi ieftini, din piele de crocodil”, s-a băgat în discuție și Ionuț Chirilă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi