Detalii uluitoare din avionul bețivilor. Iată cine le ia apărarea

Dinamoviștii Nedelcearu, Petre, Dudea și Olteanu și-au cerut ieri scuze în fața suporterilor, a colegilor și a familiilor, după incidentul din avionul naționalei de tineret. Tot azi au apărut detalii uluitoare din timpul zborului bahic.

Deși i-a exclus din lotul naționalei de tineret, tehnicianul Daniel Isăilă s-a declarat surprins de un gest al fotbaliștilor: de fiecare dată după ce își umpleau paharul, „câinii” strigau "Of, of, of! Să trăiești, Christoph!"„Un gest foarte frumos, dar cam exagerat. Cred că domnul Daum nu apreciază așa ceva. El are alte probleme”, a considerat antrenorul naționalei de tineret. 

Potrivit stewardeselor, lumea și-a dat seama că jucătorii se machiseră abia când Patrick Petre a început să se certe violent cu catarama de la centura scaunului, Dudea - să se rotească în cap ca trupa Simplu, iar Nedelcearu și-a proptit pe umărul stâng un dublu-radiocasetofon - cumpărat de Ousmane N’Doye de la niște cetățeni de culoare din Bronx - și a dat volumul la maxim. 

Sunt și oameni de fotbal care iau apărarea indisciplinaților. Gabi Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, este gata să bage mâna în focul stins: „Eu îi știu foarte bine pe jucători și vă spun că nu pun picătură de alcool în gură. Dacă au băut, înseamnă că au fost nesupravegheați. Știți cum sunt copiii!”. 

„Chiar dacă au băut, nu văd nicio problemă. Aveau meci în ziua aceea? Urmau să intre la antrenament? Nu mai veniți cu prostii de-astea impertinente la adresa unor profesioniști. Încă puțin și spuneți că erau deasupra Zurich-ului când au băut. Știu eu unde vreți să bateți”, a reacționat Laurențiu Reghecampf. 

„Băieții sunt isteți. Și eu am avut o bănuială că băutura din avion este botezată. De aceea luam mereu câteva sticle din duty-free. Uneori, le și plăteam”, a intervenit și Dănuț Lupu.

Cei patru au ajuns azi-noapte în țară și și-au înecat amarul într-o sticlă de vodcă luată de la non-stop-ul de lângă stadionul Dinamo.  

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!
 
Un pamflet de Victor Partan.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi