Despre viteza site-ului unibet.ro și feedbackul vostru

Actualizare 6 octombrie 2016:

Tocmai am aflat de la reprezentantul Unibet că s-a făcut un nou release la platforma de pariuri sportive care are ca obiectiv principal îmbunătățirea performanței site-ului și a vitezei de încărcare a paginilor. În mod normal acum site-ul ar trebui să meargă mai bine ca înainte, dar asta rămâne de văzut. De aceea rugăm pe toți cei care accesează platforma Unibet (intră pe site acum) să lase un reply aici sau în topicul destinat agenției pentru a ne spune dacă observă sau nu vreo diferență.

 

Actualizare 21 septembrie 2016:

Astăzi cei de la Unibet au adus noi îmbunătățiri la platformă după cum urmează:

Performanță și timp de încărcare
Conform celor de la Unibet, timpul de încărcare a platformei de pariuri a scăzut, dar desigur, asta vom vedea dacă se confirmă și în practică. De asemenea, atunci când intrai pe pagina principală apărea o bară de încărcare care acum a fost scoasă. În schimb, dacă conexiunea la internet nu este foarte bună sau dacă folosești un calculator sau un dispozitiv mobil mai vechi care încarcă greu, vor apărea anumite notificări pentru ca pagina să nu arate foarte static în timp ce încarcă. Aceste schimbări vor fi monitorizate de către staff-ul Unibet, care va analiza să vadă exact care este impactul lor.

Îmbunătățirea bării de derulare (scrollbar)
A fost scoasă bara din dreapta paginii , iar acum vei putea folosi direct bara de la browser. Această schimbare va facilita navigarea pe site.  De asemenea, atunci când selectezi un meci, acesta va deveni ”sticky”, și vei putea naviga între restul evenimentelor fără a pierde meciul selectat, cum se mai întâmpla în trecut.

diferente.png

Widget ”Live chiar acum”
Pe pagina de pariuri a fost introdus widget-ul ”Live chiar acum” care momentan conține meciuri de fotbal, tenis și hochei pe gheață. În următoarele săptămâni vor fi adăugate și alte sporturi, plus că vor mai fi aduse și alte îmbunătățiri.

Widget ”Evidențieri”
Widget-ul ”Evidențieri”, cel în care sunt arătate câteva meciuri populare, a suferit și el câteva update-uri;  acum este afișat inclusiv sportul / competiția din care face parte meciul respectiv.

Alte îmbunătățiri
Au fost aduse câteva îmbunătățiri la diferite elemente grafice, cum ar fi animațiile la marcarea golurilor și la șuturile pe poartă (atunci când pariezi live).

Cei de la Unibet vor veni și cu alte update-uri ale căror rol este acela de a scădea timpul de încărcare și de a îmbunătăți experiența avută de clienți  atunci când aceștia folosesc platforma de pariuri. În continuare, orice feedback este binevenit!

 

Articolul inițial:

Pe forum în subiectul de discuții despre Unibet s-au plâns mai mulți utilizatori despre viteza de încărcare a noului site, bazat pe HTML 5. Așa cum v-am informat în repetate rânduri ținem permanent legătura cu ei și ultima dată m-am întâlnit cu managerul lor pe România chiar acum câteva zile. În timp ce îi ofeream feedbackul vostru a apărut în discuție problema cu viteza. Era și un coleg de față, hai să vedem. Pornim toți telefoanele și site-ul mergea brici, nu am stat să analizăm toate aspectele. De exemplu, chiar azi a scris cineva pe forum despre faptul că abia la a doua încărcare pe mobil îi apăreau toate datele. Mergând mai departe am avansat problemele către echipa tehnică și am primit următorul răspuns:

“Ne cerem scuze pentru răspunsul întârziat,

Ca de obicei, ne bucurăm să primim acest gen de feedback din partea utilizatorilor, care ne ajută să ne concentrăm asupra zonelor cu prioritate. Problemele pe care le semnealează utilizitatorii d-voastră sunt mai mult sau mai puțin similare cu problemele depistate de-a lungul migrării la noua platformă și reprezintă una dintre cele mai mari priorități la care se lucrează la ora actuală.

Momentan toată echipa se concentrează pe îmbunătățirile legate de performanță, și cu toate că depunem eforturi uriașe zi de zi, schimbările majore nu se vor observa de pe o zi pe alta. Ne așteptăm la îmbunătățiri majore în următoarea perioadă, astfel în ultimul sfert de an sperăm să fie observate toate îmbunătățirile ce vor fi făcute periodic pe toate platformele.

Nu știu dacă va ajuta utilizatorii d-voastră să vă trimitem grafice cu timpul de încărcare precedent și cel actual, ci mai important este ca utilizatorul să simtă că platforma este acum mult mai rapidă. Poate ar fi mai interesant să contactăm din nou utilizatorii care au raportat probleme de încărcare, după ce vor avea loc și mai multe schimbări majore pentru a vedea cum au evoluat lucrurile.

ASTĂZI AM LANSAT O NOUA APLICAȚIE DE MOBIL - Ca și îmbunătățire majoră, am scurtat procesul de conectare pe iOS, unde am înlăturat unii pași ce nu erau necesari.

EXISTĂ FUNCȚIA SEARCH - Am înțels că cineva a declarat lipsa funcției de căutare, ea există pe noua paltformă și este disponibilă pe toate platformele.

HANDICAPURI ASIATICE - Oferim handicapuri asiatice pentru aproape toate ligile de fotbal din lume, chiar și liga a 2-a din România, este posibil ca cel care a raportat o ofertă săracă de handicapuri asiatice să fie un caz aparte. Am avea nevoie de mai multe detalii despre acest aspect pentru a oferi un răspuns mai detaliat.

FUNCȚIONALITĂȚI DE VIITOR - În legătură cu posibilitatea de a salva unele evenimente, este un task programat pentru a fi implementat alături de alte funcționalități de care au nevoie utilizatorii.

 Vă mulțumim pentru feedbackul d-voastră și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a rezolva orice problemă raportată. Ne dorim să oferim tuturor o experiență cât mai plăcută, de aceea vă puteți baza că vom face tot ce ne stă în putință să ne îmbunătățim produsul.”

După cum vedeți feedbackul vostru de pe PariuriX.com este ascultat, și nu doar de aici cred, dar avem un cuvânt de spus ca și comunitate, din acest motiv este foarte important să raportați orice problemă în subiectul dedicat. Fiecare operator are un subiect dedicat aici : https://pariurix.com/discutii/agentii-de-pariuri.

Vă rog să distribuiți mai departe, pentru a reveni cu alte articole interesante de interes general. 

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi