Despre jocul de remi la Sportingbet

Actualizare octombrie 2016: Nu se mai poate juca remi online la Sportingbet!

Cu siguranta foarte multi cunosc acest joc numi remi si-l practica impreuna cu prietenii. Remi sau Rummy, cum mai este numit, este un joc cu carti sau piese (stones), numerotate de la 1 la 13 de 4 culori,  jucat de catre minim 2 jucatori maxim 4, fiecare avand catre o tabla pe care-si pune piesele .

Fiecare primeste cate 14 piese si incepe sa formeze pe tabla de joc formatiuni de cate minim 3 piese, acestea reprezentand o suita (numere crescatoare, ex: 2, 3, 4) sau o terta (piese cu acelasi numar dar de culori diferite, ex: 555 - 5 (rosu), 5 (galben), 5 (albastru) ).

Daca iti place sa joci remi si vrei castigi si bani din asa ceva acum este foarte simplu. Intri pe site-ul Sportingbet.ro, accesezi jocul "Backgammon" si dupa ce se va deschide lobby-ul de table vei gasi acolo si sectiunea "Gin Rummy".

remi-la-sportingbet.JPG

Poti juca la mese simple 1 vs 1, chiar poti sa creezi singur o masa noua si sa joci la ea remi online impotriva unui prieten. Nu este obligatoriu sa joci pe bani, existand posibilitatea de a crea o masa cu intrare gratuita. Astfel poti testa jocul gratuit si daca esti multumit de soft poti incepe mai apoi s ajoci si pe bani. Tot acolo, sub tabul "Concursuri" vei gasi turneele de remi online existente. Nu sunt foarte multe, iar buy-in-ul minim este de 30.75 RON!

In continuare va prezint tipurile de jocuri de remi disponibile, cu precizarea ca doar primul poate fi jucat la sportingbet.ro:

  • Gin Rummy se joaca cu carti, este usor de invatat si jucat si este un joc rapid. Scopul este de a face cat mai repede combinatiile din mana. Primul care le coboara pe toate castiga jocul, aceasta actiune numindu-se Gin. O alta miscare castigatoare este inlaturarea cartilor odata cu o pierdere numerica de 10 sau mai putin. Aceasta actiune se numeste Knock (A Bate) .
  • Oklahoma Gin Rummy este un joc foarte popular, asemanator cu Gin Rummy. Diferenta dintre ele este la miscarea Knock (A Bate), la inlaturarea cartilor pierderea numerica care este mai mica sau egala cu valoarea cartii de deschidere nu cu 10 .
  • Remi 51 se mai numeste si Kaluki51 sau Kalookie51 si este un joc care permite folosirea "Joker-ilor". Acest Joker se foloseste pentru inlocuirea oricarei piese si poate avea orice valoare sau culoare. Pentru a fi castigator un jucator trebuie sa acumuleze pe tabla de joc minim 51 de puncte, dupa care poate sa coboare piesele de pe tabla.
  • Remi40 este echivalentul pentru Remi 51 in Marea Britanie. Acest joc permite folosirea Joker-ilor. Diferenta fata de Remi 51 este ca jucatorul poate sa coboare piesele atunci cand acumuleaza 40 de puncte.

Acestea sunt principalele jocuri de rummy. Dupa cum spuneam, din pacate la momentul actual nu avem prea multe locuri unde sa putem juca acest joc destul de popular in randul romanilor, multi jucandu-l alaturi de prieteni.

Mai multe informatii despre acest joc poti afla din sectiunea de discutii despre jocul de remi de pe forumul PariuriX.com.

Dati click aici pentru a juca remi online!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi