Deși câștiga 800,000$ pe an, nu i-au ajuns banii de ”păcănele” și a mai furat alți 1,6 milioane!

James Robert Ray Lyons este un agent imobiliar din Brisbane, dar acesta este mai cunoscut pentru faptul că este nepotul lui Billy Cook și Peter Cook, ambii jochei faimoși pe plan local pentru faptul că au câștigat de mai multe ori Melbourne Cup.

lyons.jpg

Și lui Lyons îi plăceau cursele de cai, doar că lui acestea i-au adus numai pierderi. Acesta era un parior înrăit, ajungând să își piardă toți banii la pariuri și alte jocuri de noroc, deși nu era deloc o persoană săracă. De fapt doar din slujba de agent imobiliar el câștiga 800,000$ pe an, și asta pentru că avea foarte mulți clienți bogați.

Și nu doar că nu i-au ajuns acești bani, care majoritatea oamenilor de rând nu îi câștigă toată viața, dar el și-a mai și fraierit clienții pentru a face rost de bani în plus. Conform site-ului onlinecasino.com.au, Lyons a furat între 2011 și 2013 un total de 1,6 milioane de dolari de la nouă clienți diferiți. 

În final Lyons a pierdut 3,5 milioane de dolari la jocuri de noroc: 1,9 milioane bani proprii și 1,6 milioane furați. Pentru faptele comise bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare, pe lângă faptul că dintr-o persoană foarte bogată a rămas complet lefter. Sigur familia lui este mândră!

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi