Descoperă țara în care 76 operatori de gambling au aplicat pentru o licență provizorie!

pagcor.jpg

În România am avut maxim 19 operatori licențiați, iar în acest moment sunt 18, din care 16 au site funcționabil. Nici alte țări unde piața jocurilor de noroc este reglementată nu stau mai bine; în Franța de exemplu sunt 16 site-uri de gambling licențiate, în timp ce în Singapore prima licență s-a dat la un an și jumătate după reglementarea pieței.

Este totuși o țară unde nu mai puțin de 76 de operatori au aplicat pentru o licență. Este vorba de Filipine, unde piața este reglementată de către Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR). De altfel această corporație guvernamentală aduce cele mai mari sume la bugetul de stat după Serviciul de Taxe și Impozite.

Conform calvinayre.com, fiecare operator va avea de plătit anual către PAGCOR o sumă formată din șase cifre . În primă fază vor fi acordate doar 25 de licențe provizorii, acestea urmând să fie valabile timp de un an de zile. Dar probabil nici ceilalți operatori nu vor avea de așteptat prea mult până ca cererile lor să fie acceptate. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii