Descoperă agenţia de pariuri sportive online Unibet şi un bonus pe măsură

Joacă la Unibet cu o sumă mărită față de cea depusă de tine! Află cum te poți bucura de un bonus atractiv pentru prima depunere și descoperă facilitățile oferite de agenția de pariuri sportive Unibet!

Unibet este o agenţie de pariuri online cu sediul în Malta, fiind înfiinţată în anul 1997. Este o casă de pariuri cunoscută în toată lumea, câştigând nenumărate premii internaţionale în ultimii ani, printre care şi titlul de eGaming Review Sports Betting Operator în anii 2006, 2008 şi 2009. Cel mai nou premiu este cel acordat de IGA (International Gaming Awards), care a desemnat Unibet ca fiind cea mai bună casă de pariuri din anul 2016! De altfel, Unibet are în acest moment peste 7.2 milioane de clienţi din întreaga lume, fiind una din agenţiile de top din acest punct de vedere.

Click aici pentru a paria online la Unibet și pentru a încasa un bonus atractiv de bun venit!

Și în România este una dintre agențiile cele mai apreciate,așa cum se poate constata ușor și din topul nostru de popularitate unde are cele mai multe voturi din rândul operatorilor licențiați. Vezi aici topul!

 

FACILITĂȚI OFERITE DE UNIBET

Posibilitatea de a paria în RON

În acest moment site-ul Unibet este disponibil în 29 de limbi din care nu lipseşte nici limba română. De asemenea, atunci când ne deschidem contul avem posibilitatea să alegem leul românesc ca monedă în care să pariem. Este drept că după ce piața de jocuri de noroc din România a fost reglementată, toți operatorii licențiați oferă aceste facilități.


Serviciu suport clienţi

Şi serviciul de suport clienţi este disponibil în limba română în fiecare zi câte 10 - 12 ore pe zi. Programul exact poate fi văzut pe site-ul agenţiei (intră acum). În restul timpului putem contacta serviciul de suport clienţi disponibil în limba engleză.
 

Depuneri şi retrageri

Efectuarea primei depuneri şi primei retrageri ne poate da ceva bătăi de cap, mai ales dacă alegem leul ca monedă în care să pariem. Vom observa că putem depune doar prin Paysafecard, transfer bancar şi card de credit/debit, însă nu şi prin Skrill. La retrageri însă avem posibilitatea de a retrage prin Skrill, Neteller şi transfer bancar, însă nu şi pe card. Suma minimă ce o putem depune este de 40 RON, iar retragerea minimă este de 65 RON. Atunci când depunem se percepe o taxă de 2.5% din valoarea sumei depuse, însă retragerile sunt gratuite!


Oferta de pariere

Oferta celor de la Unibet este completă, cuprinzând campionate de fotbal de pe tot globul, precum prima ligă din Venezuela, Irlanda de Nord sau Maroc, liga de rezerve din Rusia sau campionatul de tineret din Ucraina. Găsim de asemenea pariuri pe foarte multe sporturi, printre care şi sah, surf, arte marţiale sau bandy, dar şi pariuri pe evenimente politice sau pe emisiuni TV.

 

Pariuri Live

În fiecare oră găsim zeci de evenimente sportive din toate sporturile posibile pe care putem plasa pariuri live. Oferta la fotbal şi tenis este mai bună decat la majoritatea celorlalte case de pariuri. Putem paria live pe golf sau bandy, facilitate care n-o prea întâlnim la alte agenţii. 
 

Stream-uri live

Unibet este agenția de pariuri sportive care în momentul de față oferă cele mai multe transmisiuni live video. Transmisiile sunt disponibile doar dacă aveţi o balanţă pozitivă a contului, motiv pentru care este bine să lăsați mereu măcar câțiva bani pe cont.
 

Cote

Nu întotdeauna vom găsi cele mai mari cote la Unibet, dar per total această agenție are un payout mediu mai ridicat decât majoritatea celorlalți operatori de pariuri licențiați.
 

Pariuri de pe telefon şi tabletă

Unibet (vezi site-ul agenției) se remarcă şi când vine vorba de posibilitatea de a paria de pe telefon sau tabletă. Este una din agenţiile care s-a axat cel mai mult pe acest capitol; la un moment dat oferea chiar 4 aplicații, dar mai noi a unit toate facilitățile într-una singură : Unibet Sports Betting. Aceasta este disponibilă atât pe Android, cât și pe IOS.

 

Alte servicii

Unibet oferă în afară de pariuri sportive și alte platforme precum Unibet Casino, Unibet Bingo și Unibet Poker! Este de fapt singurul operator licențiat care oferă patru platforme diferite de gambling.
 

ÎNCASEAZĂ UN BONUS DE BUN VENIT PE MĂSURĂ!

Întotdeauna Unibet a răsplătit clienții noi cu un bonus atractiv pentru prima depunere, și îi răsplătește în continuare! Nu voi prezenta aici oferta de bun venit pentru că aceasta este schimbată constant o dată la câteva luni. Deci în momentul în care citești aceste rânduri este posibil ca bonusul prezentat să nu mai fie de actualitate. De aceea cel mai bine este să accesezi link-ul: https://pariurix.com/agentii/unibet/promotii. Pagina este actualizată constant astfel încât poți vedea în ce constă bonusul actual, dar și termenii și condițiile atașate acestuia.  

Ce pot să îți spun cu siguranță este faptul că, indiferent de oferta actuală, sigur aceasta este una foarte atractivă pentru că mereu Unibet a răsplătit jucătorii noi cu bonusuri de top!

Click aici pentru a paria online la Unibet și pentru a încasa un bonus atractiv de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi