Descoperă agenţia de pariuri online la care preferă cei mai mulţi români să parieze pe internet!

Atunci când pariorii aleg agenţia la care să parieze online sunt mai multe criterii de care ţin cont. Agenţia respectivă trebuie să aibă o ofertă bogată de meciuri şi opţiuni de pariere, precum şi un serviciu de pariuri live cât mai stabil. De asemenea este de preferat ca acea casă de pariuri pe internet să transmită cât mai multe meciuri pe stream, pentru ca pariorul să poată urmări live partida în timp ce pariază pe ea. 

Cote bune, retrageri rapide sau un serviciu stabil de pariuri pe mobil sunt alte aspecte importante. Sunt sute de case de pariuri online, dar atunci când începem să le filtrăm în funcţie de fiecare criteriu în parte rămânem doar cu câteva şi numai una se ridică clar deasupra celorlalte. Această agenţie este unibet.com, iar în ceea ce urmează vă voi arăta de ce este agenţia preferată de cei mai mulţi pariori români.

Dă click aici şi deschide cont la Unibet de pe acest link, primeşti un pariu fără risc de până la 150 RON; profită acum!

descopera-agentia-de-pariuri-online-la-care-prefera-cei-mai-multi-romani-sa-parieze-online.jpg

Interfaţă şi suport în limba română

Site-ul este tradus integral în română, traducerea fiind aproape perfectă. Dacă aveţi vreo problemă puteţi contacta operatorii Unibet prin live chat, mail sau telefon. Primele două modalităţi de contact sunt disponibile în limba română, live chat-ul doar după un anumit program pe care-l găsiţi pe site. 

Cele mai importante metode de depunere/retragere

Puteţi depune bani prin card de credit/debit, Paysafecard sau transfer bancar. Depunerea minimă este de 25 RON pentru Paysafecard şi 50 prin card. Se percepe un comision, de 3% din suma depusă, doar dacă depozitaţi prin Paysafecard. 

Bonusuri

Unibet oferă 50% din primul pariu fără risc până la 150 RON, dar dacă vă deschideţi cont accesând linkurile de pe site veţi avea primul pariu 100% asigurat în caz că-l pierdeţi. Suma primită ca bonus va trebui rulată de 12 ori pe cote de cel puţin 1.40. 

La meciurile din Anglia Premier League, Spania La Liga şi Champions League Unibet vă returnează pariurile pierdute pe următoarele tipuri de pariuri: scor corect, pauză - final, primul marcator şi ultimul marcator dacă pierdeţi datorită unui gol primit în minutele de prelungiri. 

Serviciu Live-Streaming – Meciuri live

Unibet.com oferă cele mai multe transmisii live din România, în condiţiile în care Bet365 nu mai acceptă clienţi din ţara noastră. Oferta este foarte diversificată, Unibet difuzând partide de fotbal din campionate precum primele două ligi din Franţa şi Germania, dar şi meciuri de hochei pe gheaţă, baschet, tenis etc. 

Posibilitatea de a paria la Unibet de pe telefon şi tabletă

Chiar dacă nu vă aflaţi acasă puteţi paria la Unibet de pe telefon sau tabletă, indiferent dacă aveţi un telefon cu Android, IOS sau Windows. Există nu mai puţin de patru aplicaţii pentru pariuri, una pentru pariuri efective, alta pentru a viziona meciuri live video şi două cu informaţii statistice despre meciurile de fotbal şi tenis. 

Pariază acum de pe mobil sau tabletă!

Ofertă foarte bună de partide şi opţiuni de pariere

Indiferent de sport, unibet.com are printre cele mai multe meciuri în oferta de pariuri, atât înainte de meci, cât şi la pariuri live. Sunt în ofertă foarte multe meciuri de fotbal din campionate necunoscute şi tenis de la turnee mici, pe care vă sugerez să le evitaţi. Însă în acelaşi timp în ofertă sunt şi meciuri din Liga 2 România. Avantajul este că la pariuri live veţi găsi la aceste meciuri la fel de multe opţiuni precum la o partidă importantă. Combinând acest aspect cu posibilitatea de a paria de pe telefon puteţi plasa pariuri live pe un meci din liga a doua direct de pe stadion, în timp ce vă susţineţi echipa favorită.

Cote

Este adevărat că sunt agenţii care oferă cote mai bune decât Unibet, însă niciuna din acele agenţii încă n-a anunţat că a aplicat pentru licenţă şi n-are o interfaţă a site-ului în română, suport clienţi în română, bonusuri sau serviciu de live stream. 

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii