Cotă 15.00 pentru o victorie a lui PSG cu Troyes

PSG se deplasează sâmbătă la Troyes pentru meciul din etapa a 28-a a Ligue 1 (ora 18:00). Echipa oaspete este cotată cu doar 1.22 pentru un eventual succes, dar la această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă mărită de 15.00 cu condiția să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din articol.

Pariază pe victoria lui PSG la o cotă mărită de 15.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNBK” 
  • Plasează un pariu pe victoria lui PSG în meciul cu Troyes de sâmbătă 3 martie 2018, ora 18:00.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 15.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Troyes - PSG și doar pentru o miză maximă de 5 RON
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câştigător, miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de fonduri EXTRA. Aceste fonduri trebuie rulate o dată, pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată, ci doar profitul. Vei putea folosi Cash Out pentru pariurile plasate din fonduri EXTRA, dar acestea nu vor fi luate în considerare pentru cerinţele de rulaj.

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar PSG câștigă meciul. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 70RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 70RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria lui PSG la o cotă mărită de 15.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!