Share

Pont Irlanda : Derry City - Finn Harps : Un duel extrem de important pentru ambele echipe

Ponturi Fotbal

Cota: 1.70

Adaugat de: Daniel F.

13 Oct 2017 02:32 1,1k 0
Logo Derry City
Logo Finn Harps
Derry City
Finn Harps
VS
21:45 13 Octombrie 2017
Irlanda

Analiză și informații pentru Derry City v Finn Harps

Astăzi de la ora 21:45, propun un pont din campionatul irlandez, și anume meciul dintre Derry City - Finn Harps. Mai sunt doar 3 etape și cele două echipe au obiective total diferite. Derry City luptă pentru o poziție ce îi asigură un loc în competițiile europene , în timp ce Finn Harps vrea să-și asigure menținerea în prima divizie.

Derry City este una dintre echipele bune ale campionatului , în general fiind în primele 5, dar care n-a mai reușit să câștige un titlu de 20 de ani. Echipele dominate fiind Dundalk și Cork City în ultimii ani. Cu 3 etape înainte de final echipa ocupă poziția a-4-a , fiind la 4 puncte de Shamrock Rovers, dar și cu un meci mai puțin . Primele 3 poziții asigură o calificare în competițiile europene. Jocul echipei este unul imprevizibil , caștigând la scor  dar și pierzând la scor , de altfel întreg campionatul este de multe ori imprevizibil. Un lucru este clar, acasă este una dintre cele mai ofensive echipe, având al 3-lea atac cu 29 de goluri marcate, dar și una din cele mai slabe apărări cu 23 de goluri primite. Un aport foarte important în jocul ofensiv al ehipei îl reprezintă mijlocașii: Barry McNamee ( 10 reușite), Aaron McEneff ( 9 reușite) și Roman Curtis ( 7 reușite) fiind cei mai în formă jucători ai echipei. Antrenorul Kenny Shields nu se va putea baza pe mijlocașul Nicky Low pentru această partidă  datorită cumului de cartonașe galbene.
Echipa probabilă: Doherty , Barry , Doherty , McDemott , Toal ,Schubert , McEneff, McIntyre, McNamee , Curtis , Patterson.


Finn Harps este o echipă modestă a campionatului , ce și-a petrecut marea majoritate a sezoanelor din istoria recentă mai mult prin liga a-2-a. După promovarea din 2015, echipa a reușit o salvare la limită în sezonul trecut, ocupând poziția a-10-a, ultimul loc ce permite menținerea în prima ligă. În prezent ocupă locul 11,fiind la 4 și 6 puncte de salvare, așa că ultimele 3 meciuri vor fi cruciale pentru ei. Anul acesta retrogradând 3 echipe (locul 10,11,12) au mult de muncă și puncte de recuperat în deplasările de la Derry și Bohemians respectiv acasă cu retrogradata Drogheda. În precedentele două întâlniri din acest an , Finn s-a impus în deplasare cu 2-0, dar a pierdut acasă cu același scor ,dovedind încă o dată impredictibilitatea celor două echipe.  Finn Harps are o apărare foarte slabă, fiind depășiți la goluri primite doar de Drogheda și meciurile în care nu primesc gol sunt foarte rare. În deplasare echipa joacă mai bine și mai deschis decât pe teren propriu. Jucătorii în formă și care pot aduce un plus echipei sunt: mijlocașul Sean Houston și atacanții Danny Morrissey respectiv Eddie Dsane. Ollie Horgan nu va putea conta în acest meci pe mijlocașul Gareth Harkin
Echipa probabilă: Gallagher , McNulty , McBride , McAleer, Bonner , Timlin, Houston, McCourt, Boyle , Morrissey , Dsane.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu FC Voluntari la o cotă mărită de 6.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!


Descoperă o gamă largă de promoții disponibile în weekend-ul 13 - 15 octombrie 2017!

Pont Derry City vs Finn Harps: Peste 2,5 goluri

Avem un meci cu miză mare pentru ambele echipe ,punctele fiind extrem de importante. Derry City joacă deschis acasă și primesc vizita unei echipe ce se simte mai bine în deplasare, marcând mai multe goluri dar și primind foarte multe. Dacă vor să rămână în prima divizie cei de la Finn Harps vor trebui să atace și să marcheze, iar Derry nu-și permite să mai piardă puncte cu o echipă ce pe hârtie pare inferioară. Mă aștept la un meci deschis, în care echipele sunt nevoite să atace, de aceea pontul meu este : peste 2,5 goluri, la o cota de 1,7 oferită de Betano.com

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri

Miza: 9/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Daniel F.

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Daniel F.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Villarreal - Rangers
Cota: 2.05 20 Sep 2018 19:55 0