Derby-ul STEAUA - ASTRA se va juca și în Liga a 3-a! La Steaua 2 vor juca fotbaliștii care nu vor prinde echipa lui Reghecampf

Becali se gândește la viitorul Stelei. De astăzi, gruparea din Ghencea are echipă și în Liga a 3-a! Echipa U21 a clubului se va numi Steaua 2 și va fi alcătuită din jucătorii care nu vor prinde prima echipă. Se pare că Reghecampf i-a propus lui Becali această variantă, acceptată imediat de latifundiarul din Pipera. Steaua 2 va fi antrenată de Ion Toma, care până acum a avut în grijă centrul de copii și juniori al Stelei. Derby-urile din Liga 1 pot fi văzute acum și în eșalonul 3 - campioana Astra și-a înscris și ea echipa U21 în liga a treia. Gazeta scrie că Ionuț Poiană, Rareș Enceanu, Robert Vâlceanu, Vlad Mihalcea, Gabriel Simion, Mario Mihai și Jean Sony Alcenat au mari șanse să joace cu Steaua 2 în Liga a 3-a..

Steaua a contestat astăzi în Comitetul Executiv regula impusă de FRF, aceea ca echipele din Liga 1 să folosească un jucător sub 21 de ani în teren. Tot astăzi, Steaua a mai renunțat la un jucător. Digi anunță că atacantul de 18 ani, Cristian Onțel va juca din noul sezon la Clinceni, sub formă de împrumut. La o întreagă echipă a renunțat Becali vara asta: Papp, Carp, Bawab, Râpă, Pârvulescu, Kharja, Gebhart, Marica, Popadiuc, Chipciu și Varela sunt ceilalți jucători plecați vara asta de la Steaua.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi