”Derby-ul” FCSB vs CFR de la Comisii, amânat pentru săptămâna viitoare

Pe ultima sută de metri a campionatului, FCSB și CFR Cluj se ceartă ca la ușa cortului și bat la ușa comisiilor în speranța că pot căpăta un avantaj cât de mic în drumul spre titlu. Ambele echipe s-au reclamat reciproc, iar acum se așteaptă decizia. Una care va veni, pentru cele două grupări, pe 9 mai. S-a judecat, momentan, doar cererea făcută de CFR Cluj - care a solicitat depunctarea trupei lui Dică pentru declarațiile lui Gigi Becali.

Cel mai probabil, și FCSB și CFR Cluj (foto: sportpictures.eu) vor scăpa doar cu amendă. Situația îl dezgustă pe președintele de imagine al bucureștenilor. ”E o prostie cu depunctarea. Nu ai cum să decizi campionatul la masă verde, masă roșie, ce masă au ei pe acolo..", a spus Helmuth Duckadam. 
  
Cele două mari rivale pot merge și mai departe dacă nu sunt mulțumite de decizia Comisiei de Discplină a FRF. Steliștii sunt obișnuiți cu asta, au mai mers la TAS și anul trecut în încercarea de a câștiga titlul la masa verde în dauna Viitorului. Becali se pregătește pentru orice și a angajat deja un avocat care să se ocupe special de asta. "Dacă suntem nemulțumiți o să mergem până acolo! Probabil că decizia se va da până se va termina campionatul", a declarat Dan Idiță, avocatul lui FCSB. 

Din Turcia, Șumudică (foto: sportpictures.eu) a transmis un mesaj îngrijorător referitor la faptul în care este perceput fotbalul românesc. Șumi e convins că FCSB a scăpat în câștigătoare după egalul cu CFR. "Cred că FCSB a luat deja titlul. Fotbalul românesc are nevoie de o singură echipă, Steaua. Pentru mine, ce se întâmplă în România e o glumă. Să ajungi pe la comisii, să scazi, să aduni 3 puncte, nu mi se pare normal ce se întâmplă...Trebuie făcut un cadru sănătos în acest domeniu. Să se implice Burleanu, să facă ceva pentru fotbalul românesc. N-am văzut așa ceva!..”, a spus Șumudică într-o intervenție la Digisport. 

Între timp, steliștii își fac planuri pentru perioada de transferuri. Au pus ochii pe fostul fundaș al lui Dinamo, Ante Puljic. Potrivit Prosport, croatul (foto: sportpictures.eu) este dorit înapoi de dinamoviști, fiind un jucător pe placul lui Florin Bratu. Dănciulescu păstrează, însă, tăcerea și spune că nu știe nimic.

”M-a întrebat şi un prieten mai devreme, chiar nu ştiu. Din punctul meu de vedere ar fi un câştig pentru Dinamo, având în vedere experienţa pe care o are şi forma pe care a arătat-o aici. O să mă întâlnesc cu Florin (n.r Florin Bratu) şi o să discutăm. Nu ştiu ce pretenţii salariale ar avea", a spus Dănciulescu.

Puljic a adunat 28 de meciuri în tricoul lui Dinamo în sezonul 2015-2016, fiind împrumutat de la Gent. Puljic a mai fost dorit și în trecut de Gigi Becali. Fundașul croat a preferat, însă, să semneze cu rușii de la Tom Tomsk în vara lui 2016.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi