Derby-ul Dinamo vs FCSB va propune 4 cote tentante

FCSB are o săptămână teribilă, după marea victorie de joi din Europa League contra italienilor de la SS Lazio Roma, iată că duminică, 18 februarie 2018, ora 20:45, o așteaptă marele derby cu eterna rivală Dinamo București.

Acest meci beneficiază de o atenție deosebită din partea caselor de pariuri online și putem beneficia de nu mai puțin de 4 promoții cu cote mărite.

Atenție!!!

Aceste promoții se adresează celor care încă nu au conturi deschise la respectivele case de pariuri.

De asemenea, precizăm că promoțiile sunt valabile doar dacă te înregistrezi prin link-urile speciale din articol (nu și prin link-uri standard)!

Pariurile vor fi plasate la cotele normale de pe site, dar vor fi calculate conform cotelor mărite!

Mai jos poți găsi câteva informații suplimentare despre fiecare promoție în parte, dar și link către regulamentul complet al ofertei!

FORTUNA BET

 1. Deschide cont la Fortuna prin acest link
 2. Pariază maxim 50RON pe victoria lui Dinamo sau a celor de la FCSB
 3. Dacă pariul este câștigător, miza pariului urmează să-ți fie returnată cash alături de profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota de 10.00 să-l primești sub formă de bonus
 4. În schimb, dacă pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit pus la dispoziție de casa de pariuri sportive online care desfășoară promoția
 5. În cazul câștigului, bonusul trebuie rulat de 5 ori (5X) în termen de 7 zile la cote de +1.50
 6. Promoția este destinată numai clienților noi, așadar trebuie să te înregistrezi prima dată
 7. Dacă folosești funcția ”Early Cash-Out” promoția este anulată
 8. CLICK AICI pentru regulamentul complet al promoției.

 

 NETBET

 1. Deschide cont la Netbet utilizând codul ”COTA10”.
 2. Plasează un pariu pre-meci de tipul 1x2 pe partida Dinamo vs FCSB (duminică 18 februarie, ora 20:45). Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​
 • Pariul este câștigător - Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.
 • Pariul este pierzător - Vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 
 1. CLICK AICI pentru regulamentul complet al promoției.

 

SPORTINGBET

 1. Deschide cont la Sportingbet prin acest link.
 2. Deschide cont, efectuează un depozit și plasează un prim pariu pe opțiunea ”Peste 0.5 goluri” în derby-ul Dinamo vs FCSB de duminică 18 februarie, ora 20:45. Pariul va fi plasat la cotele normale de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 25.00. Poți paria ce sumă dorești, dar pentru această promoție este luată în considerare o miză maximă de 10RON
 3. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani CASH câștigurile calculate la cota normală de pe site, iar câștigul suplimentar este creditat sub formă de FREEBET (în maxim 48 de ore de la terminarea partidei). Freebet-ul poate fi utilizat pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi ca bani cash doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă poate fi retrasă oricând. Dacă nu știi ce este un FREEBET dă un CLICK AICI.
 4. CLICK AICI pentru regulamentul complet al promoției.

 

 

BETFAIR

 1. Deschide cont la Betfair utilizând codul promoțional ”ZFBNAY”
 2. Pariază pe victoria FCSB-ului în meciul de duminică 18 februarie 2018 de la ora 20:45 cu Dinamo
 3. Miza maximă acceptată este de 5 Ron.
 4. Dacă pariezi pe victoria FCSB-ului în derby, iar pariul este câștigător, primești suma mizată înapoi sub formă de cash, iar restul câștigului o să-ți fie oferit sub formă de fonduri EXTRA în portofelul virtual. Bonusul respectiv trebuie rulat o dată (1X) la cote de +1.20 și ai la dispoziție pentru acest lucru nu mai puțin de 30 de zile de la primirea bonusului.
 5. CLICK AICI pentru regulamentul complet al promoției.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!