Derby încheiat tragic. Un suporter dinamovist a murit după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de un rival!

Derby-ul dintre Steaua şi Dinamo s-a terminat tragic pentru unul dintre fanii echipei din "Ştefan cel Mare". Adrian Matei, un tânăr de 18 ani din Bucureşti, legitimat la echipa de hochei pe iarbă CS Antilopa, a murit la spitalul "Sf. Pantelimon". Acesta fusese internat de urgenţă după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de către un suporter al Stelei. 

Potrivit apropiaţilor victimei, Adrian a intervenit pentru a aplana un conflict între mai mulţi suporteri stelişti şi un alt fan dinamovist, când a fost lovit cu o sticlă în zona capului. Transportat de urgenţă la spital, acesta a intrat în comă şi ieri seară a încetat din viaţă. Suporterul de 18 ani a suferit un hematom cerebral sever și a fost operat de urgență la Spitalul "Sf. Pantelimon", dar nu a mai putut fi salvat.

Clubul Dinamo este şocat că în România acestor zile astfel de drame pot avea loc. Ne exprimăm întreaga compasiune şi sincerele noastre condoleanţe familiei celui dispărut în aceste circumstanţe tragice. Cerem cu fermitate autorităţilor statului să-şi facă datoria şi să-i prindă cât mai repede pe autorii acestei crime, cerem dreptate! Suntem şocaţi că încă se mai pot produce astfel de drame şi că unele subspecii umane sunt capabile de astfel de fapte,

---a declarat Ionel Dănciulescu 

În luna iulie a acestui an, echipa de hochei pe iarbă de la CS Antilopa a mai pierdut un tânăr jucător. Răzvan Constantin s-a înecat sub privirile părinţilor săi, la mare. Secretarul Federaţiei Române de Hochei pe Iarbă a avut un şoc atunci când a auzit teribila veste.

Este incredibil! Doi copii buni, amândoi s-au dus. Pe Adrian l-am văzut ultima oară la înmormântarea lui Răzvan...,

---a declarat Dan Codreanu pentru Prosport

Un comunicat publicat pe site-ul Poliției Române informează că au fost efectuate audieri și investigații, iar cercetările vor continua pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc agresiunea, dar și pentru stabilirea identităţii celor vinovaţi. Unul dintre prietenii fostului jucător de hochei pe iarbă a povestit pentru Digi Sport filmul tragediei.

Noi am plecat de la stadion imediat după meci. Nu aveam însemne cu Dinamo, deoarece știam că este periculos, dar în fața noastră se afla un tânăr care avea în mână un fular al ”câinilor”. La un moment dat, când ne aflam în zona "Potcoava", pe bulevardul Nicolae Grigorescu, băiatul care se afla în fața noastră a fost abordat de un tip. Au discutat puțin, după care fanul dinamovist a început să fie lovit.

Noi am alergat să-l ajutăm, l-am împins pe cel care l-a atacat pe dinamovist și am vrut să fugim, dar când m-am uitat după Adi, am văzut că era plin de sânge, căzut pe stradă. Nu îl lovise vreo mașină, băiatul pe care l-am salvat mi-a zis că a văzut cum prietenul meu a fost lovit cu o sticlă de cineva. Am mers și l-am luat pe Adrian, din stradă, după care am sunat la Salvare și la Poliție.

După ce am ajuns la spital, băiatul pe care l-am salvat mi-a povestit că agresorul l-a întrebat de ce umblă cu fularul cu Dinamo pe stradă și dacă nu consideră că e periculos. Eu cred că agresorii au fost steliști, pentru că ne-au amenințat pe rețelele de socializare înaintea jocului,  

---a povestit Alexandru, prietenul victimei

Principalul suspect a fost reţinut joi noapte şi urmează să fie adus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Poliţiştii au făcut deja şi reconstituirea crimei. Suspectul are 25 de ani, locuieşte în Bucureşti, e suporter al Rapidului şi angajatul unei firme de pază. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi