Derby cu scântei în tribune, la handbal: Dinamo - Steaua 22-19

Primul derby din handbal dintre Steaua şi Dinamo, la care galeriile celor două mari rivale au avut acces în tribune după 10 ani, a fost unul marcat de incidente. Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie înainte de startul partidei în afara sălii și au continuat duelul înăuntru. Jandarmii au intervenit în forţă şi au utilizat gaze lacrimogene ca să-i potolească pe scandalagii aflaţi în imediata apropiere a unei zone în care se aflau şi copii sau oameni în vârstă.

Imaginile au fost difuzate și în cadrul emisiunii "Fotbal Club", acolo unde a fost invitat şi Helmuth Duckadam, președintele de imagine al clubului de fotbal.

Prefer stadionul gol decât să văd aşa ceva la fotbal. E suficient o piatră aruncată. Prefer să jucăm fără spectatori,

---a fost reacția preşedintelui de imagine al Stelei

Pe teren, meciul a stat sub semnul echilibrului în prima parte, dinamoviştii reuşind apoi treptat să se impună în principal graţie lui Ionuţ Irimuş. Portarul lui Dinamo a terminat meciul cu 11 intervenţii - a reuşit să pareze şase din cele şapte aruncări de la 7 metri de care au beneficiat adversarii, primul gol al steliştilor de la 7 metri venind cu 5 minute înainte de final. Dinamo s-a impus cu 22 la 19 (11-9 la pauză) şi cu 29 de puncte s-a apropiat la un singur punct de liderul Dobrogea Sud, care a pierdut cu 24-28 meciul cu CSM Bucureşti. Cu 18 puncte, Steaua a rămas pe locul 7 în clasament. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi