Derby cu prelungiri: Alibec pleacă, Budescu și Băluță - puși la colț!

Denis Alibec n-a rupt gura târgului în acest sezon, iar în timpul meciului cu CSU Craiova a fost înjurat ca la ușa cortului de Budescu, după o fază în care ultimul a încercat să devină erou cu un șut dintr-un unghi imposibil. Criticat de mai toată lumea în ultima vreme, Alibec s-a decis să plece din România la finalul acestui sezon. Potrivit Gazetei Sporturilor, Alibec (foto: sportpictures.eu) are o ofertă concretă de peste Ocean, de la New York Red Bulls!

De afacere s-ar ocupa impresarul Constantin Dumitrașcu, iar clubul din MLS este dispusă să plătească 3 milioane de euro în schimbul lui Alibec. Pe de altă parte, pe atacantul de 27 de ani îl așteaptă în America un salariu de 1 milion de dolari pe sezon. Becali și-ar fi dorit mai mulți bani pe jucătorul cotat pe piața transferurilor la 2,2 milioane de euro, dar e bine și așa..În acest sezon, Denis Alibec a marcat doar trei goluri în 23 de partide, un bilanț care nu face cinste unui atacant.

New York Red Bulls este pe 6 în MLS, iar valoarea lotului este de 19,88 milioane de euro în acest moment. Bradley Wright-Phillips, Thierry Henry, Tim Cahill, Roberto Donadoni, Lothar Matthaus, Youri Djorkaeff sau Rafa Marquez sunt fotbaliștii cu nume care au evoluat la NY Red Bulls. Primul este chiar golgheterul all-time al grupării din MLS (106 goluri), în vreme ce Henry ocupă locul 3 în această ierarhie, cu 52 de reușite. 

Alibec este responsabil, se pare, de decizia lui Dică de a-l schimba pe Budescu (foto: sportpictures.eu). Alibec i-a reproșat lui Budescu faptul că nu i-a pasat într-o situație foarte bună, iar acesta l-a înjurat ca pe maidan. Gestul n-a fost trecut pe vederea de antrenorul lui FCSB, care l-a înlocuit pe Budescu cu Florin Tănase.

Marcator al golului doi, Florin Tănase l-a pus la colț pe Budescu."Toți trebuie să acceptăm deciziile luate de antrenor. Trebuie să ne facem treaba atât timp cât suntem pe teren. Nu e normal ca Budescu să fie supărat. Eu nu sunt supărat că am început meciul ca rezervă. A fost decizia antrenorului. I-a ieșit și ne bucurăm pentru această victorie", a spus Florin Tănase la Telekom Sport.

Scandal a fost și în tabăra adversă. Ținut pe bancă până după pauză, Alexandru Băluță (foto: sportpictures.eu) a criticat și el decizia antrenorului Devis Mangia. Pentru ieșirea avută, Băluță a fost amendat cu 10.000 euro și va fi trimis la echipa a doua a Craiovei!

"Nu știu ce a încercat (nn. Devis Mangia) să îmi arate prin asta. Eu eram pregătit, m-am pregătit toată săptămâna, știam ce înseamnă un meci contra Stelei, pentru că sunt oltean. Chiar sunt dezamăgit de decizia dânsului. A fost frustrant că am fost rezervă. Cred că aș fi adus și un plus de prospețime, aș fi împins mai mult echipa de la spate și sunt sigur că rezultatul nu mai era acesta", a spus Băluță la finalul meciului pierdut cu FCSB. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!