Deranj mare la Real: Cristiano ar fi semnat deja cu Juventus! Salariul portughezului

 Dacă până mai ieri era doar un zvon, se pare că informaţia cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus este adevărată! Atât presa din Italia, cât şi ccea din Spania scriu că preşedintele "galacticilor" i-a transmis impresarului Jorge Mendez să se deplaseze de urgenţă la Madrid pentru a discuta pe seama viitorului starului portughez. 

Ronaldo (foto: realmadrid.com) este nemulţumit de faptul că Perez l-a păcălit când i-a spus că o să-i mărească salariul la finalul sezonului trecut şi e hotărât să plece, notează Marca. Pe de altă parte, cei de la Gazzetta dello Sport anunţă şi ei că afacerea este ca şi încheiată.

Şi spaniolii de la AS scriu că Ronaldo a acceptat deja salariul propus de Juve, 30 milioane de euro (net!) pe sezon, şi că acum a mai rămas de discutat doar asupra sumei de transfer. Ronaldo are o clauză de reziliere de 1 miliard de euro cu Real, dar se spune că cele două părţi au ajuns la un acord pentru diminuarea acesteia până la suma de 100 milioane de euro.

Oricum, o sumă mare pentru un jucător care a împlinit 33 de ani şi pentru care Realul a plătit în 2009 lui Manchester United 94 milioane de euro. În articolul publicat, spanioli de la AS îl citează şi pe fostul director general al lui Juve, Luciano Moggi, care a afirmat că are cunoştinţă despre faptul că Ronaldo a efectuat deja vizita medicală şi că ar fi semnat deja un cu şefii campioanei Italiei.

"Cred că a semnat şi a făcut deja vizita medicală cu Juventus la Munchen..Asta ştiu după ce am vorbit cu oameni importanţi", a declarat Moggi. În plus, oferta lui Juve este confirmată şi de către agenţia Reuters - care citează o "sursă din anturajul fotbalistului portughez".

Cristiano (foto: twitter), care a marcat 450 de goluri în 438 de partide pentru madrileni, are în acest moment la Real un salariu de 21 milioane de euro. El i-a solicitat la finalului sezonului trecut lui Florentino Perez mărirea acestuia până aproape de nivelul celor încasate de Leo Messi şi Neymar - care sunt răsplătiţi de cluburile lor cu 45 milioane de euro pe sezon, respectiv 48,9 milioane de euro. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi