Deraiază FCSB în meciul cu CFR? Cotă 9.00 pe derby-ul etapei a 11-a!

După 10 etape scurse din noul sezon al Ligii 1 Betano, CFR Cluj e lider cu trei puncte peste locul doi ocupat de Craiova și la patru în fața lui FCSB - echipă pe care ardelenii o vor întâlni mâine seară în derby-ul etapei. Președintele lui CFR s-a mai liniștit după ce Dan Petrescu a rămas la echipă și e convins că meciul se va juca cu ”casa închisă”. "Deja s-au vândut bilete online şi încă mai e timp până la ora jocului, aşa că vom miza pe un stadion plin de CFR-işti. Sper să fie record de asistenţă pentru stadionul nostru. Cu siguranţă şi aportul publicului va fi foarte important", a spus Iuliu Mureşan. 

Dan Petrescu (foto: sportpictures.eu) a uimit cu ultima sa declarație în care a spus că nu se aștepta ca CFR să piardă numai cinci puncte în 10 etape..“Nu poţi să faci miracole. Eu cred că acum avem mult prea multe puncte, în comparaţie cu ce mă aşteptam şi asta este o surpriză. Nu ştiu cât va ţine acest lucru, pentru că sunt foarte mulţi jucători noi. În mod normal îţi trebuie timp, dar în fotbalul de azi nimeni nu-ţi mai oferă timp. Dacă îmi voi duce contractul până la final, rezultatele vor veni, exact cum ne dorim”, a spus Dan Petrescu într-un interviu pentru site-ulclubului.

La această casă de pariuri, victoria CFR-ului are cota 2.40, un egal 3.20, în vreme ce o victorie a oaspeților are 3.10. Specialiștii anticipează un scor strâns între cele două mari rivale, iar un clasament cu cele mai probabiel scoruri se preintă astfel: 

1-1 - cota 6.25

1-0 - cota 7.50

0-1 - cota 8.50

0-0 - cota 8.50

2-0 - cota 11.75

2-1 - cota 10.00 

2-2 - cota 17.00

1-2 - cota 11.50

Peste 12.000 de bilete s-au vândut deja pentru meciul de mâine seară de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” - arenă cu o capacitate de 15.000 de locuri. Dan Petrescu a declarat că va încerca să facă din CFR Cluj o super-echipă.

"CFR de-a lungul anilor a dovedit că poate câștiga trofee. Nu pot să fac miracole, dar dacă nu știam că echipa își dorește titlul, eu nu veneam. Aveam două, trei oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, dar am ales CFR-ul. Așa am simțit, pentru că vreau rezultate!", zice antrenorul lui CFR.

Și Nicolae Dică are gânduri mari cu FCSB în acest sezon, cu toate că înfrângerea cu Viitorul și cele trei egaluri (cu Astra, Iași și Craiova) îl cam contrazic. "Obiectivul nostru principal este să câștigăm titlul de campioană. Am mai avut un obiectiv, accederea în grupele europene, pe care l-am bifat. Acum mizăm doar pe titlu. Suntem obligați să câștigăm fiecare meci, pentru ca la final să luăm campionatul", a declarat Dică.

Nu uita înainte să faci biletul să urmărești pe site-ul nostru pontul recomandat pentru derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu CFR la o cotă mărită de 9.00!

Detalii despre ofertă AICI! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!