Depune acum la Paradise Poker iar luna viitoare primești un bilet pentru un turneu freeroll cu premii de 1,000$!

Paradise Poker, camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide un cont acum) oferă jucătorilor noi posibilitatea de a participa într-un turneu freeroll de poker unde premiile totale sunt de 1,000$!

turneu-poker.png

Cum pot să ma calific pentru această promoție?
Această promoție este destinată tuturor iubitorilor de poker care joacă pentru prima dată la Paradise Poker. Tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți un cont nou, să efectuați o depunere și să jucați minim o mână la orice masă pe bani reali. Odată ce ați îndeplinit aceste condiții simple veți fi eligibili să primiți un bilet la turneul freeroll de 1,000$ din luna următoare.

Când are loc turneul?
Turneul se numește "$1,000 New Player Freeroll" și are loc în a doua joi a fiecărei luni la ora 21:00 (ora României). Asta înseamnă că turneul va avea loc în 2015 pe 12 februarie, 12 martie, 9 aprilie etc.

Cum îmi primesc biletul și cum mă înscriu?
Biletele pentru turneu vor fi adăugate jucătorilor eligibili maxim în a cincea zi lucrătoare a lunii în care are loc turneul freeroll. De asemenea, trebuie să vă precizăm faptul că nu sunteți înscris automat la turneu ci trebuie să vă înregistrați personal.

Exemplu
Dacă vă jucați la Paradise Poker pe bani reali pentru prima dată în luna ianuarie 2015 (orice zi a lunii), înseamnă că veți primi un bilet pentru turneul "$1,000 New Player Freeroll" până cel târziu vineri, 6 februarie. Turneul la care sunteți calificat este cel de pe 12 februarie de la ora 21:00.

Despre turneu
Turneul este de tip freezout, ceea ce înseamnă că nu se pot face rebuy-uri sau add-on-uri. Acesta are o structură ceva mai lentă deoarece veți începe cu 2500 de jetoane, iar blindurile vor crește la fiecare opt minute. Acesta este un lucru bun deoarece veți avea mai mult timp la dispoziție să jucați mâinile care vă convin și veți depinde mai puțin de noroc și mai mult de cunoștințele voastre de poker.

Termeni și condiții

  • Această promoție aparține de Paradise Poker (deschide un cont acum).
  • Se aplică regulile normale ale ParadisePoker Dollar Room MTT pentru toate turneele online.
  • Toți clienții care joacă primele lor mâini pe bani reali la Paradise Poker sunt eligibili să primească un bilet pentru turneul "$1,000 New Player Freeroll" din luna următoare.
  • Prin "mână pe bani reali" înțelegem orice mână de poker jucată pe bani la jocurile cash (inclusiv Strobe), Sit&Go sau turnee multitable. Nu contează miza sau buy-in-ul.
  • Biletele pentru turneu vor fi adăugate jucătorilor eligibili maxim în a cincea zi lucrătoare a lunii în care are loc turneul freeroll.
  • Turneul "$1,000 New Player Freeroll" are loc în fiecare a doua Joi a lunii la oa 21:00 (ora României).
  • Biletele de turneu nu sunt transferabile și nu pot fi schimbate pentru bani cash.
  • Această ofertă este valabilă o singură dată de jucător, adresă poștală, cont, IP etc. Jucătorii care încearcă să acceseze această ofertă repetat fără a fi eligibili vor avea conturile închise și orice câștiguri din conturile respective vor fi anulate și retrase. 
  • Paradise Poker își rezervă dreptul de a schimba termenii și condițiile în orice moment și fără preaviz.

Deschideți-vă un cont nou acum și luați un bonus de până la 1,000$ pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi