Depune 100RON și joacă cu 200RON + 30RON FREEBET!

Această casă de pariuri online are o un pachet de bun venit standard foarte atractiv prin care oferă bonus de până la 1,500RON pe durata primelor 5 depuneri (detalii aici). Însă acum vine și cu o ofertă alternativă numai bună pentru pariorii care doresc să scoată maximul dintr-un depozit mai mic: depui 100RON și  joci cu 200RON + 30RON FREEBET! Bonusul este acordat instant fără a fi necesar să rulezi suma depusă! 

Deschide cont utilizând codul ”BONUS100” și efectuează un depozit de 100RON!

Joci cu 200RON + 30RON FREEBET!

 

CUM BENEFICIEZ DE PE URMA ACESTEI PROMOȚII?

 1. Deschide cont prin ACEST LINK SPECIAL utilizând codul promoțional ”BONUS100”.
 2. Efectuează un depozit de 100RON.
 3. În maxim 48 de ore vei primi un bonus de 100% + un FREEBET de 30 RON.

 

Cum deblochez bonusul de 100%?

Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote de minim 1.60 în maxim 7 zile din momentul efectuării depozitului. Deci la un bonus de 100RON trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 400RON, după care suma EXTRA va fi transferată în balanța CASH! 


Cum pot utiliza FREEBET-ul?

Pariul gratuit de 30RON este valabil timp de 7 zile din momentul în care a fost creditat. Acesta trebuie utilizat integral pe o cotă de minim 2.00. Dacă pariul este câștigător, vei păstra doar profitul nu și miza. Respectiva sumă poate fi retrasă în orice moment, ea nefiind supusă vreunei condiții ulterioare de rulaj. 

 

Ce trebuie să mai știu?

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi ai acestei case de pariuri online.
 • Depunerile prin Skrill și Neteller nu se califică pentru această ofertă! Însă agenția recomandată oferă o varietate largă de metode de plată, de la carduri de credit, Paysafecard sau Trustly și până la depuneri direct din locații stradale Favbet și Smith&Smith (detalii aici)
 • Pariurile simple de tip Handicap şi Peste/Sub nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere, însă pariurile combinate pot include orice tip de pariu atât timp cât criteriul cotelor minime este respectat pentru fiecare selecţie în parte.
 • Pariurile de tip Forecast/Tricast plasate pe cursele de cai NU vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere aferente bonusului.
 • Jucătorii trebuie să îndeplinească condițiile de rulaj înainte de a înregistra o cerere de retragere (sau de a transfera fonduri către alte platforme ale operatorului). În caz contrar, bonusul şi orice câştiguri generate de bonus vor fi anulate.
 • Jucătorii care beneficiază de această ofertă nu mai pot aplica pentru alte oferte de bun venit de la agenția recomandată 
   

Deschide cont utilizând codul ”BONUS100” și efectuează un depozit de 100RON!

Joci cu 200RON + 30RON FREEBET!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi