Dependența de jocurile de noroc trimite o britanică direct la închisoare. Ferește-te de această boală!

Am vorbit de multe ori despre dependenţa de pariuri şi jocuri de noroc, despre cum poate influenţa pasionaţii şi despre întâmplări şocante pe această temă. În mod cert este vorba despre o boală care poate avea repercusiuni sociale dintre cele mai grave şi trebuie să te fereşti de ea, însă din păcate este din ce în ce mai întâlnită.

Un nou caz tulburător vine din Marea Britanie, acolo unde o femeie de 42 de ani a ajuns direct la închisoare datorită dependenţei.

Rachael Brown din Oak Corner, Beare Green, a furat o sumă impresionantă de bani de la firma unde lucra, £243.540, folosind circa jumătate pentru a juca bingo online. Restul de bani i-a cheltuit pe haine şi vacanţe. Frauda s-a petrecut între 2006-2013 şi a fost descoperită în urma unui audit extern, ceea ce a condus imediat la falimentul societăţii.

Este vorba de o societate non-profit care se ocupa cu ajutorarea tinerilor cu probleme mintale sau dizabilităţi, unde Rachel ocupa un post de director. Ea a folosit cardurile de credit ale societăţii pentru a face toate acele plăţi, inclusiv la bingo pe internet.

Pariază responsabil la această casă de pariuri pe internet!

Avocatul acesteia chiar şi-a bazat apărarea la proces pe dependenţa de pariuri a clientei, susţinând că aceasta nu-avea control asupra acţiunilor sale. Aceste demersuri n-au impresionat însă judecătorul, care a condamnat-o pe femeie la doi ani închisoare pentru fraudă.

Acţiunile tale au dus la falimentul firmei şi au lăsat angajaţii fără loc de muncă. Cei mai prejudiciaţi au fost însă tinerii care beneficiau de serviciile oferite. Ai abuzat de postul tău şi ai făcut-o în mod repetat.Noel Lucas, judecătorul de caz

Aşadar, dependenţa faţă de jocurile noroc trebuie tratată din timp şi te sfătuiesc să ţii cont de sfaturile specialiştilor. Cel mai important este că mai nou avem şi în România un program de ajutorare a dependenţilor, aşa că nu ezita să apelezi. PariuriX ţi-ai mai prezentat astfel de cazuri şocante şi va continua să o facă, în speranţa ca pariorii românii să înveţe din greşelile altora şi să nu le repete. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!