Dependenţa de jocurile de noroc tratată cu profesionalism în Asia

Dependenţa de jocurile de noroc este o problemă foarte întâlnită peste tot în lume, chiar mai răspândită decât îţi imaginezi. Cu atât mai mult este prezentă pe continentul asiatic, unde se regăseşte poate cea mai agresivă piaţă a jocurilor de noroc. Majoritatea statelor au început să dezvolte programe de consiliere pentru această problemă, conştientizând că persoanele dependente au nevoie de ajutor.

Vă recomandăm să pariaţi la această casă de pariuri online!

download.jpg

Aşa se întâmplă şi în Singapore, o ţară care se confruntă cu o creştere imensă a procentului dependenţilor de acest tip. Problema a ajuns până la cel mai înalt nivel în stat, iar Ministerul Dezvoltării Sociale şi Familiei încearcă să reacţioneze din timp. În ultimii ani au fost create două organizaţii (Thye Hua Kwan şi NAMS) care luptă să trateze această problemă şi care oferă suport din toate punctele de vedere dependenţilor. Aceştia au la dispoziţie chiar şi un serviciu non-stop de “Live Webchat” prin care pot fi consiliaţi din confortul propriei case.

Această problemă nu este străină nici în ţara noastră, însă din păcate statul n-are în desfăşurare astfel de campanii de informare a populaţiei. Nu ne comparăm ca număr de dependenţi cu marile pieţe de pariuri din lume, însă acest fenomen creşte în mod îngrijorător şi la noi. PariuriX încearcă totuşi să vă ferească de dependenţă şi va pune la dispoziţie informaţii preţioase cu privire la acest aspect şi chiar vă recomandă un specialist pentru tratarea acestor cazuri.

Autorităţile din Singapore încearcă să stopeze acest fenoment care se răspândeşte cu rapiditate şi din câte se pare o fac cu destul succes.  În perioada 2014-2015 cele două centre înfiinţate au tratat 2.700 cazuri de dependenţă, cu 60% mai mult decât în precedenţii doi ani. Asta înseamnă că populaţia conştientizează problema şi campaniile de mediatizare îi încurajează să caute ajutor specializat.

Această creştere se datorează eforturilor noastre de educaţie socială. Cele două instituţii tratează atât cazurile mai simple cât şi cele mai severe afecţiuni patologice.Tan Chuan-Jin, Ministru

Un exemplu demn de urmat pentru autorităţile din România este Singapore, care abordează această problemă în toată complexitatea ei şi oferă consiliere chiar şi familiei dependentului. Statul oferă inclusiv sprijin financiar şi asistenţă juridică acolo unde este necesar.

Sunt curios dacă pe viitor vom vedea implementate astfel de măsuri şi în ţara noastră, deoarece dependenţa de jocurile de noroc este un fenomen care nu trebuie neglijat, ci combătut din timp.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!