Dependenţa de jocurile de noroc poate ucide; moarte violentă pentru un român!

S-a dovedit că dependenţa de jocurile de noroc este o boală şi trebuie tratată ca atare, însă în ultimul timp, apar cazuri din ce în ce mai şocante din acest punct de vedere. Aşa s-a întâmplat în noaptea de 28 iulie 2015 într-o gară din România, acolo unde un bărbat a avut un sfârşit tragic.

Pariază responsabil, la această casă de pariuri pe internet!

gambling-logo4124297.gif

Totul s-a întâmplat în gara din Petroşani, unde un bărbat în vârstă de 28 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în faţa trenului. Din informaţiile apărute s-a constatat că respectivul avea o pasiune pentru jocurile de noroc şi aceasta l-a împins la gestul necugetat. Apropiaţii spun că împrumutase o sumă mare de bani de la o firmă la care fusese angajat, însă în scurt timp a pierdut-o la jocurile de noroc.

Numele bărbatului n-a fost dat publicităţii, însă el era din comuna Banu Mare, judeţul Hunedoara.

PariuriX a încercat în repetate rânduri să avertizeze despre pericolele dependeţei de jocurile de noroc chiar şi în ţara noastră şi oferă pariorilor informaţii şi sfaturi de specialitate.

Revenind la tânărul hunedorean, trebuie precizat că acesta a avut o moarte violentă, care n-a survenit la locul accidentului. A fost scos de către pompieri de sub roţile trenului într-o stare critică, cu ambele picioare amputate şi a murit la spital, câteva ore mai târziu.

Astfel de cazuri şocante nu trebuie să se mai întâmple nicăieri în lume şi ele ar trebui să le dea de gândit pariorilor. De asemenea este necesar ca şi autorităţile din România să pună mai mult accent pe prevenirea şi combaterea acestui tip de dependenţă, aşa cum se întâmplă deja în unele state.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi