Dependenţa de jocurile de noroc este neglijată de Guvernul Marii Britanii

Una dintre cele mai mari probleme ale pasionaţilor de pariuri sportive este cu siguranţă dependenţa. Dacă Pariuri X a încercat încă de la început să vă ferească de această dependenţă, unul dintre cele mai mari state europene neglijează un astfel de proiect, care se află deja de prea mult timp în lucru.

Vezi aici care este casa de pariuri online numărul 1 în România!

Este vorba despre Guvernul Marii Britanii, pe masa căruia se află un proiect de lege care ar urma să reducă mizele la aparatele din cazinouri la maxim 2 lire. Totuşi acesta este departe de a fi adoptat, deoarece conform presei de la Londra, premierul David Cameron este prea ocupat pentru a-l promulga.

În aceste zile se fac presiuni imense pentru adoptarea respectivului proiect, care este considerat de majoritatea englezilor vital pentru societate.

Dependenţa poate provoca daune nespuse. Dacă Guvernul doreşte cu adevărat să ajute persoanele cu dependenţă faţă de jocurile de noroc ar trebui să dea mai multă importanţă acestui proiect de lege.Lord Clement-Jone, Parlamentar

Această problemă este prezentă şi în ţara noastră, dependenţa faţă de jocurile de noroc fiind un fenomen în continuă creştere şi la noi. Odată cu popularitatea pariurilor sportive creşte şi riscul ca pasionaţii să dezvolte acest tip de dependenţă, însă Pariuri X încearcă să vă atragă atenţia asupra ei şi vă oferă constant sfaturi şi indicaţii preţioase pentru a nu deveni dependenţi.

Este cunoscut faptul că în Marea Britanie jocurile de noroc au atins o popularitate imensă şi se pare că cele de cazino au cel mai mare impact. Conform unor studii, numai la aparatele de casino se pierd anul 1.6 miliarde de lire sterline.

Proiectul de lege vizează tocmai aceste aparate, care în prezent sunt capabile să înghită sume imense de bani într-un timp foarte scurt. Dacă ar fi adoptat, miza maximă la acest gen de aparate ar fi stabilită la numai 2 lire.

Aceasta este o problemă care necesită acțiune imediată. Nu mai poate fi ignorată. Am speranța că Guvernul îşi va da seama că trebuie făcut ceva și va da atenţie acestui proiect de lege.Dr Dan Boucher, Asociaţia Creştină pentru Cercetare şi Educaţie

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!