Dependența de jocuri a trimis-o 2 ani în spatele gratiilor

Caz incredibil peste Ocean. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost condamnată la 2 ani și trei luni de închisoare, cu executare, după ce a fost găsită vinovată de un tribunal pentru infracțiunea de fraudă bancară. Mare amatoare de jocuri de noroc, americanca a fraudat cu aproape 500.000 de dolari Lakeside Credit Union - instituția al cărei administrator a fost timp de 37 de ani! 

Sandra Santay a folosit toți acești bani pentru a paria la cazinourile din orașul său, a arătat în timpul audierilor judecătorul de circumpscripție Philip Simon. În afara de acești bani, ea a mai ”spart” alți 200.000 de dolari aflați în conturile ei și după ce membrii familiei și prietenii acesteia au împrumutat-o pentru a scăpa de datorii. 

Ancheta a scos la iveală faptul că femeia a furat cei aproape 500.000 de dolari de la instituția unde lucra în perioada 2012 - 2015. În fața judecătorului, ea a declarat că spera ca fiecare bănuț pe care îl joacă să se întoarcă înzecit pentru a putea acoperi paguba. 

Nimic nu a dat-o de gol pe Sandra în toți anii în care s-a ”împrumutat” de la banca unde lucra. Marea majoritate a foștilor ei colegi au declarat la tribunal că era foarte plăcută la locul de muncă, își făcea treaba foarte bine și că avea o mulțime de prieteni. De asemenea, femeia s-a oferit de multe ori ca voluntar pentru ajutorarea celor nevoiași din comunitate. 

În timpul ședinței, Sandra Santay a dezvăluit că a început să joace masiv la cazinouri în urmă cu 23 de ani, imediat după ce a pierdut o sumă importantă. A fost momentul în care a decis să joace în continuare, în speranța că își poate recupera banii și, în plus, că va duce o viață lipsită de griji în continuare. Ea a făcut parte la un moment din asociația Gamblers Anonymous, organizație în cadrul căreia s-a remarcat după ce a primit o interdicție de 3 ani de a mai juca la cazinouri. 

În actul de condamnare, judecătorul Philip Simon a făcut referire la un moment dat la ”profesioniștii din domeniul sănătății mintale”, care au considerat jocurile de noroc pot da o tulburare obsesiv-compulsivă. De asemenea, Asociația Americană de Psihiatrie a recunoscut că dependența față de jocurile de noroc este asemănătoare cu dependența de droguri. 

Pariați responsabil! Nu investiți mai mult de 10% din venitul lunar în jocurile de noroc! Nu uitați că nu se poate trăi din această activitate! În cazul în care aveți probleme, nu ezitați să apelați la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi