Dependent de pariuri arestat pentru că a furat bani donaţi în scop caritabil!

Dependenţa de jocurile de noroc a devenit o mare problemă socială, care tinde să se extindă din ce în ce mai mult. Ai auzit şi tu probabil de pariori care au pierdut economiile, casa, locul de muncă şi au rămas pe drumuri din cauza dependenţei. PariuriX îţi prezintă constant informaţii utile pentru a te ţine departe de această problemă. 

Un caz şocant vine din Mare Britanie, unde un angajat al Ambulantei St. John filiala Brynmawr a găsit o metodă demnă de dispreţ pentru a-şi alimenta pasiunea pentru jocurile de noroc.

Este vorba de Andrew Blackman, în vârstă de 32 de ani, care în decurs de câteva luni a furat £16.755 din donaţiile pentru Ambulanţă. El a intrat în sistem ca voluntar încă din anul 1999, iar din 2010 era ofiţer de divizie la filiala Brynmawr. A profitat de faptul că era responsabil de sectorul bancar şi se ocupa de plata facturilor la utilităţi şi a încasat cecurile cu donaţii caritabile pentru a folosi banii la aparatele de sloturi. 

A dus în eroare trezoriera filialei, Michelle Court, care îi semna cecurile crezând că acestea sunt folosite în scopul destinat. Blackman ascundea sesizările primite de filială pentru neplata facturilor şi Ambulanţa ajunsese în pragul sistării utilităţilor.

Totul a fost descoperit de logodnica celui în cauză, voluntară la Ambulanţa St. John, care a găsit în buzunarul acestuia chitanţe bancare suspecte. L-a părăsit şi a alertat filiala. În urma anchetei interne s-a stabilit că Andrew a început să fure din iunie 2014.

Pariază responsabil la cel mai mare operator licenţiat în România !

S-a ajuns în instanţă, unde acuzatul a pledat vinovat pentru furt şi a mărturisit că a pierdut întreaga sumă de bani la aparatele de sloturi. A primit o pedeapsă de 12 luni închisoare şi va fi obligat la plata unor despăgubiri în bani.

Modul în care ai săvârşit această infracţiune este josnic şi trece peste pragul cauţiunii. Ai furat fonduri caritabile şi ai pus în pericol activitatea unei filiale a Ambulanţei St. John. Ai persistat în necinste.Michael Fitton, judecătorul de caz

Andrew Blackman a recunoscut că este dependent de sloturi de la vârsta de 15 ani şi chiar participa în trecut la şedinţe din cadrul programului Pariori Anonimi. A renunţat însă şi a continuat să joace. Pe parcursul cercetărilor în acest caz a avut chiar două tentative de sinucidere. 

Observi şi tu cât de departe pot ajunge dependenţii de jocuri de noroc şi trebuie să te menţii departe de această boală. PariuriX îţi oferă sfaturi utile de la profesionişti, aşa că ia aminte şi încearcă să nu devii dependent.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi