Share

Pont Dennis Novikov - Marco Chiudinelli, Americanul e mai familiarizat cu suprafața verde

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Iul 2017 12:25 405 0
Logo Dennis Novikov
Logo Marco Chiudinelli
Dennis Novikov
Marco Chiudinelli
VS
18:10 17 Iulie 2017
ATP Newport

Analiză și informații pentru Dennis Novikov v Marco Chiudinelli

S-a terminat și cel de-al treilea Grand Slam al anului, dar noi continuăm cu meciurile din circuitul ATP. Sigur, după spectacolul și frumusețea de pe iarba londoneză, acum parcă turneele de 250 de puncte ni se par din lumea a 3 a tenisului, dar sunt sigur că și de aici putem scoate câteva partide care să ne aducă profit. Pentru astăzi v-am pregătit o dublă dintr-un turneu pe iarbă. Vom merge la Newport și vom analiza mai întâi disputa dintre americanul Dennis Novikov și elvețianul Marco Chiudinelli. Partida va începe la ora 18 00, ora României și mai jos aveți toate datele confruntării. 

Dennis Novikov - Marco Chiudinelli 

Unul din cele mai interesante meciuri din prima zi de la Newport. Vom avea din nou o partidă între 2 jucători din generații diferite. Americanul Novikov e u jucător cu un potențial mare, dar mereu s-a împiedicat de ceva și nu a reușit să își exploateze la maxim talentul. Adept al suprafețelor rapide, Dennis impresionează cu un serviciu bun, dar și cu un forehand care de multe ori se ridică de cel al unui jucător de top 50. Chiar dacă a alunecat în clasamen, Dennis este fără doar și poate un tenismen care poate mult mai mult decât poziția pe care o ocupă în acest moment. Sezonul pe iarbă nu a fost strălucit, întrucât Novikov a ratat prezența pe tabloul principal de la Wimbledon. Acum, în ultimul turneu de pe iarbă din acest sezon, Dennis speră la reprezentație cât mai bună. Adversarul său de astăzi este, așa cum vă zicem și la început, un jucător trecut de prima tinerețe. Marco are 35 de ani, jucator destul de solid in tinerete, cu deplasare buna pe teren, insa a scazut mult in ultimele sezoane. Prefera suprafetele rapide, insa din cauza varstei nu prea se mai poate baza pe forma fizica. Cea mai buna performanta recenta a avut-o anul trecut la US Open cand l-a condus cu 2-0 la seturi pe Pouille, însă a fost eliminat. În acest sezon nu a jucat decât 3 partide pe iarbă și 2 a pierdut, drept dovadă că nu s-a acomodat mai deloc pe covorul verde. Interesant este totuși că a reușit să câștige un meci și să îi mai ia un set lui Taylor Fritz, jucător care se descurcă bine pe această suprafață. Rămâne de văzut cum se va descurca și astăzi, în fața altui american care agreează această suprafață.  

Bjorn Fratangelo - Illya Marchenko, Pont și avancronică

 

 

Pont Dennis Novikov VS Marco Chiudinelli: Victorie Dennis Novikov

Vom avea un meci în care americanul va porni favorit. Și pe bună dreptate, dacă ne uităm la ultimele rezultate a celor 2 combatanți. Plus meciurile puține disputate pe iarbă de elvețian. Mie unul imi place stilul de joc al lui Dennis și am încredere că astăzi va avea câștig de cauză. Dacă va reuși să puna prima minge în teren, atunci chiar va fi mare favorit al acestei dispute.

Pont pariuri: Victorie Dennis Novikov

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

32

Castigate:

19

Pierdute:

10

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici