Denis, pericol public. Amănunte senzaționale despre nemulțumirile lui Alibec

Gigi Becali a fost extras din atmosfera Pascală de comportamentul lui Alibec, care a reacționat din nou ca un copil, așa cum o face mai mereu și pe teren, la decizia lui Laurențiu Reghecampf de a-l înlocui în minutul 60 al meciului cu CFR Cluj. Denis a șutat într-un bax de apă de lângă banca de rezerve, apoi a plecat spre vestiar, unde a așteptat la ușă până au venit colegii, pentru că Pintilii avea cheia de gât.

„Eu nu accept decât doi obraznici la echipă: pe Reghe și pe Meme. L-am lăudat prea mult pe Alibec și uite ce se întâmplă. De acum încolo, folosesc psihologia inversă și anunț: dau 10 milioane de euro cui îl cumpără! Mă gândesc dacă nu dau 15, pentru că e fotbalist valoros”, a anunțat finanțatorul roș-albaștrilor.

Becali a pus mâna pe telefon și a convocat-o pe mama lui Denis la o ședință cu părinții. „A fost râzgâiat de mic, dar credeam că a trecut de acea fază. Bine, când vine acasă, se mai joacă cu mașinuțele, jumulește papagalul, colorează și încearcă până spre dimineață să asambleze figurine din ouă kinder, însă am crezut că așa se relaxează el”, s-a rușinat mama atacantului.

Femeia a promis că va lua măsuri după ieșirea copilului. Timp de o lună, „domnul Goe” nu va avea voie să se mai uite la desene, nu va mai primi ciocolată și cola și va ieși din camera lui doar ca să se ducă la antrenamente și la meciuri.

Între timp, colegii au prins curaj și au început să i se plângă lui Becali de boroboațele micuțului Alibec (26 de ani). „Ieri, când mă pregăteam să bat o lovitură liberă, Denis m-a împins de era să calc strâmb”, a spus Ovidiu Popescu. „Mie mi-a legat șireturile între ele când eram atent la ce spunea Mister”, s-a plâns și De Amorim. „Marți nu ne-am putut antrena decât 10 minute, pentru că Alibec s-a supărat, ne-a luat mingea și a plecat acasă. Ciică era a lui”,  a povestit Bălașa.

Surse incredibile spun că atunci când se lamentează pe teren la fiecare minge pe care colegii nu i-o dau cum ar fi vrut el, Alibec mai că plânge și spune că vrea la mama.

(by Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi