Demnitarii chinezi și-au încercat norocul la loterie. Mare greșeală..

Doi oficiali de rang înalt, responsabili de loteria de stat a Chinei, au fost demiși în urma unor suspiciuni de luare de mită. Fost șef al Centrului de Management al Loteriei din China, Bao Xuequan, și adjunctul său, Wang Yunge, au fost suspectați de corupție în urma unei anchete efectuate de către Comisia Centrală pentru Inspecția Disciplinei (CCDI) - cea mai importantă comisie a Guvernului chinez. 

Ca urmare, Ministerul Afacerilor Interne (care administrează Loteria Statului) a decis demiterea celor doi din pozițiile pe care le ocupau, precum și înlăturarea acestora din Partid. Bao și-a folosit poziția pentru beneficii materiale, pentru a acceptat daruri și a întreține relații sexuale cu diferite femei. Wang, care a fost găsit vinovat de aceleași infracțiuni, va trebui să răspundă însă și în fața altor acuzații extrem de grave - este suspectat că a divulgat secrete de stat. El riscă pedeapsa cu moartea. 

Wang și Bao nu au putut fi contactați pentru a face comentarii. Cert e faptul că, de obicei, cei care sunt suspectați de infracțiuni de către CCDI sunt întotdeauna vinovați!..Anterior, alți doi oficiali responsabili de supravegherea loteriei au fost retrogradați în luna februarie a acestui an pentru că nu au reușit să facă suficient pentru a combate "corupția sistematică în cadrul ministerului”, conform unui document oficial.

Joacă acum la loto la acest operator de jocuri de noroc online recomandat de PariuriX!

Jocurile de noroc sunt oficial ilegale în China, în afara celor două loterii conduse de stat - Loteria pentru bunăstarea Chinei și Loteria sportivă din China. Cea mai mare parte a câștigurile provenite de la loterii ar trebui să meargă către proiecte de asistență socială și sportive, dar în ultima vreme o parte din profituri au fost însușite în mod ilegal de către oficiali corupți.

Un raport din 2015 al Academiei Chineze de Științe Sociale a constatat că dintr-un total de 658 miliarde de yuani, 17 miliarde (2,56 miliarde dolari) au fost utilizate necorespunzător. A fost anunțul oficial făcut de autorități, dar în realitate banii s-au dus în buzunarele unor demnitari..

De la preluarea puterii, la sfârșitul anului 2012, președintele Xi Jinping a întreprins o campanie susținută împotriva corupției avertizând că aceasta ar putea amenința capacitatea de control și integritatea Partidului. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi