Dembele, clauză fabuloasă de reziliere la Barca! Coutinho a rupt relația cu Liverpool

222 milioane de euro a încasat Barcelona pentru Neymar de la PSG. Dar cum i-a luat, așa se vor duce...Deja din conturile catalanilor au ”zburat” 150 milioane de euro pentru Ousmane Dembele! Dorit de aproape toate marile grupări ale Europei, Dembele (foto: fcbarcelona.com) a ales-o pe Barcelona pentru un contract pe cinci ani și un salariu aproape triplu decât încasa în Bundesliga! 

Catalanii au vrut să-și asigure ”investiția” din start și i-au stabilit atacantului de 20 de ani o clauză de reziliere în valoare de 400 milioane de euro! Dembele este văzut la Barcelona omul ideal pentru înlocuirea lui Neymar. De altfel, mutarea făcută de catalani a fost salutată și de foști mari fotbaliști. Owen Hargreaves a reacționat printre primii. Fostul jucător de la Bayern Munchen, Man United și Man City e convins că tânărul atacant francez va câștiga ”Balonul de Aur” în câțiva ani. 

”Barcelona a făcut o afacere minunată. Dembele este cel mai bun jucător de 20 de ani din lume! Iar el se potrivește uluitor de bine stilului de joc al Barcelonei. Are potențialul de a fi la fel de bun ca Neymar și ar putea câștiga lejer în câțiva ani Balonul de Aur”, a spus fostul internațional englez. 

Coutinho refuză să joace în Europa pentru Liverpool!  

Următoarele ţinte ale Barcelonei sunt Philippe Coutinho (foto: liverpoolfc.com) şi Angel Di Maria. Iar jurnaliștii spanioli scriu că Barca vrea să-i transfere ”la pachet” pe ambii jucători! Asta înseamnă că șefii catalanilor vor mai pune bani buni peste suma rămasă de la PSG pentru transferul lui Neymar. Conform ultimelor informații, Coutinho o poate costa pe Barcelona aproape 150 milioane de euro, iar Di Maria 50 milioane! Cu ultimul, negocierile sunt finalizate, urmând ca în câteva zile catalanii să oficializeze și acest transfer. 

Coutinho pune presiune enormă pe șefii lui Liverpool, care se ambiționează să blocheze transferul. Deși Jurgen Klopp a anunțat că nu este de vânzare pentru nicio sumă, fotbalistul brazilian şi-a exprimat din nou în mod public intenţia de a ajunge pe ”Camp Nou” în această vară. Iar ultima declarație a acestuia se pare că i-a făcut pe englezi să ia în serios transferul. 

Surse din interiorul clubului au dezvăluit că mijlocaşul brazilian (foto: liverpoolfc.com) le-a transmis şefilor lui Liverpool că nu vrea să fie trecut pe lista UEFA pentru Champions League. E decizia care le va forța cu siguranță mână englezilor să renunțe la el. 

Spaniolii de la Marca notează că în cazul în care va mai avea nevoie de bani, Barca va renunța la 2-3 jucători de care Ernesto Valverde se poate dispensa. Iar primii pe această listă sunt Andre Gomes şi Rafinha, cei doi fiind cotaţi la 45, respectiv 30 milioane de euro.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!