Fotbalistul lui Liverpool, Dejan Lovren, implicat fără să vrea într-un caz de răpire!

Dejan Lovren a ajuns la poliţie. Jucătorul lui Liverpool a trebuit să dea cu subsemnatul după ce o prietenă a soţiei lui a fost răpită de un bărbat din Croaţia, care plănuia să-i fure din avere fotbalistului. Planul lui Dario Torbic a fost să o cucerească pe Anita Lovren, care a refuzat să se mute în Anglia, iar mai apoi să-l facă pe Lovren să divorţeze. Aşa ar fi pus mâna pe hârtiile care i-ar fi adus un câştig nesperat de 4,1 milioane de euro, partea femeii după divorţul de fotbalist! Planul, care a fost aproape să fie dus la bun sfârşit, a fost dejucat însă de prietena soţiei lui Lovren, Anita Drazic, care l-a pus în gardă pe jucătorul lui Liverpool.

Atunci când Torbic a aflat că Anita Drazic vrea să-i distrugă planul, a decis să o reducă la tăcere. A răpit-o, împreună cu sora ei, ziua în amiaza mare dintr-o cafenea. Le-a dus pe cele două femei cu maşina într-o pădure de la marginea oraşului Zagreb, unde le-a ameninţat că le omoară. Cele două au trecut prin cinci ore de groază, timp în care Torbic i-a pus pistolul la tâmplă Anitei Drazic! "A spus că eu și fiul meu vom muri dacă am vorbit cu cineva despre planul lui!", a povestit îngrozită femeia. 

Am trecut prin clipe de coşmar. Am simţit că viaţa mea şi a copilului meu sunt în pericol sub ameninţarea acelui om extrem de periculos. A intrat în panică după ce şi-a dat seama că planul nu îi va reuşi şi şi-a pierdut cumpătul. M-a răpit, m-a dus în pădure şi mi-a pus pistolul la tâmplă. Tot corpul îmi tremura, nu ştiam ce se va întâmpla cu mine. Apoi brusc ne-a aruncat în maşină şi ne-a dus înapoi în oraş. După ce am fost eliberată m-am dus acasă şi am plâns toată ziua!,

---a povestit Anita Drazic

Dejan Lovren a fost chemat în Croaţia, unde a fost chestionat timp de cinci ore de către poliţiştii de la crimă organizată. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a spus că habar nu avea ce se întâmplă acasă cu soţia lui şi că îi pare rău că Anita Drazic a trecut prin aşa ceva. Presa din Croaţia scrie că Lovren a ratat Euro 2016 din cauza faptului că jucătorul lui Liverpool a vrut să petreacă mai mult timp cu soţia sa, în tentativa de a-şi salva căsnicia. 

Dario Torbic a fost arestat după o intervenţie în forţă a poliţiei, care a fost alertată de câţiva trecători - martori la scena răpirii celor două femei. Acum, riscă să-şi petreacă ani buni în închisoare. În vârstă de 26 de ani, acesta lucra, oficial, pentru o firmă care se ocupa cu exploatarea lemnului. Locuia cu chirie într-o garsonieră dintr-un cartier mărginaş al Zagrebului. "E ciudat cum un astfel de om a reuşit să o cucerească pe soţia lui Dejan Lovren", scrie presa din Croaţia. 

 

 Foto: thesun.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!