Declaraţia unui parior invitat la sediul ONJN: "Mi-au spus că dacă scriu de Bet365 este posibil să-mi primesc banii de la ei (n.r. Bet365)"

În cele ce urmează vă voi prezenta ce ne-a declarat în această seară unul dintre pariorii amendaţi pentru că a pariat la Bet365 în perioada 11-30 septembrie 2015.

Vezi aici amenda primită!

Două lucruri mi-au atras atenţia în mod special, faptul că neonorarea invitaţiei ar fi dublat amenda, nu cu mult, doar vreo 5.000 RON şi partea finală legată de Bet365.

images.jpeg

S-o iau cu începutul. M-au sunat ieri şi mi-au spus să merg azi (n.r. marţi 20.10.2015) între orele 9:16 la ONJN şi l-am întrebat în ce calitate să merg acolo. Răspunsul a fost: pentru accesrea unor site-uri ilegale de jocuri de noroc.

M-am dus astăzi la ora 12:00 şi după ce m-au legitimat la intrare au chemat o persoană care m-a condus într-un birou. Au venit doi inspectatori care după ce s-au prezentat mi-au spus motivul pentru care am fost chemat. Aceştia au mai spus că voi primi amenda minimă (n.r. 5.000 RON). Întrebându-i ce se întâmpla dacă nu mă prezentam mi-au răspuns că primeam amenda prim poştă cu confirmare de primire, dar că valoarea acesteia era dublă (n.r. 10.000 RON).

Mi-au spus că trebuie să completez o notă explicativă ce conţine trei întrebări plus menţiuni. Le-am cerut să mă lase să dau un telefon şi mi-am sunat avocatul, care mi-a spus să completez nota explicativă fără probleme.

Întrebările erau:

  1. Site-ul accesat, numele de utilizator şi adresa de e-mail.
  2. Suma rulată în perioada 10.09-30.09 (le-am scris că nu ştiu, deşi ei mi-au zis să trec că am rulat 12 mii şi ceva de lire sterline!!!).
  3. Unde mi-am deschis contul şi de unde l-am accesat cel mai mult, am răspuns România deşi mi-au zis să scriu de Bucureşti.

La menţiuni am scris ce-mi spusese avocatul: că nu ştiam şi nu am fost informat de ONJN că Bet365 funcţionează ilegal. În completare am mai scris (de la mine) că providerii de net trebuiau să-mi blocheze accesul la acest site. Ei m-au întrebat de ce nu scriu de de rău de Bet365, că ei le-au dat listele şi le-am zis că eu mă voi judeca cu ONJN, după legile din România, nu cu Bet365. Mi-au mai spus că dacă scriu de Bet365 este posibil să-mi primesc banii de la ei (n.r. de la Bet365) şi le-am zis că eu vreau banii de la ONJN deoarece lor le plătesc amenda. Cam asta a fost discuţia cu ei. Am semnat amenda şi cam asta a fost tot!

- "Ingineru" (membru al forumului PariuriX.com)

Între timp am fost contactaţi şi de că tre un avocat (Oana Calotescu), aceasta spunându-ne următoarele referitor la acest subiect destul de arzător pentru pariori.

Procesele verbale pot fi contestate cu şanse reale de câştig datorită faptului că în lista neagră nu era trecută casa de pariuri în cauză. Dacă se doreşte de către utilizatorii acestui forum pot oferi consultanţă sub acest aspect.
- Oana Calotescu

TOP 3 agenții de pariuri sportive online licențiate în România la care putem paria legal fără a primi amendă

LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr.  2164 din 28.08.2015

UNIBET a câșigat în 2015 2 premii IGA - Internațional Gaming Awards. Unul pentru cea mai bună agenție de pariuri sportive online și un premiu pentru cel mai bun serviciu de pariuri live online.

DOAR PRIN PARIURIX.COM ai un bonus exclusiv de 100% în loc de 50% sub formă de pariu gratuit. Astfel dacă pierzi primul pariu până la 150 de RON îți priești bani înapoi.

Link-ul special pentru a primi de două ori mai mulți bani după înregistrare este : https://pariurix.com/links/bonus-unibet.php

Memorați link-ul și nu uitați să îl oferiți prietenilor care vor să parieze online. Ar fi păcat să nu obțină și ei 100% banii înapoi dacă pierd primul pariu în loc de 50%.

LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr.  2163 din 28.08.2015

Dintre agențiile de pariuri online licențiate SPORTINGBET ocupă locul 2 în acest top. A dovedit în ultimul timp că este opțiunea preferată de către pariorii care doresc să înceapă să joace la pariuri sportive pe internet. Au cel mai bun suport pentru clienții în limba română și o platformă de pariuri live foarte atractivă.

Recent au achiziționat BWIN și cu siguranță vom observa o îmbunătățire drastică în următoarea perioadă. În ultimele 6 luni au reușit să își îmbunătățească foarte mult serviciile și a devenit una dintre agențiile preferate de către pariori din România.

Click aici și încasează până la 400 RON să joci la agenția de pariuri sportive online Sportingbet.

 LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr. 926 din 24.06.2015

Este prima agenție de pariuri sportive online care a reușit să obțină licența pentru a oferi servicii de pariuri online legal în România. Oferă mereu promoții excelente pentru pariorii români.

Doar prin PariuriX.com aveți un BONUS EXCLUSIV de 100% până la 200 RON pentru deschiderea unui cont. Pentru mai multe detalii accesați această pagină.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi