Decizie radicală a lui Becali: FCSB rămâne cu numai nouă jucători de bază în campionat!

Am aflat noua strategie a FCSB după eșecul cu Viitorul. Becali are deja un plan, după ce a declarat că Budescu, Alibec și Tănase vor juca doar în Europa League.
 


Credit foto: youtube.com


Problema e că patronul-antrenor s-a supărat rău de tot și vrea să-i scoată din echipă în meciurile de campionat și pe Planic, Artur Jorge, Enache, Denis Man, Golofca și Pintilii, în timp ce Larie, Achim și Filip nu vor prinde nici măcar lotul de Europa League! Mai rămân doar 9 (nouă) fotbaliști pentru meciurile din Liga 1: Niță, Romario Benzar, Bălașa, Momcilovic, Junior Morais, Nedelcu, Florinel Coman, Daniel Benzar și Gnohere.

Stăncioiu rămâne rezervă de portar, iar tânărul goalkeeper Andrei Vlad va fi nevoit să joace fundaș central! Din păcate, tot mai rămâne un post neacoperit, așa că Becali i-a ordonat lui Luțu să înceapă antrenamentele, iar acesta s-a conformat, aleargă o jumătate de oră pe noapte în jurul micuței stâne din curtea latifundiarului din Pipera.

Dar mai există o problemă: e nevoie de încă șase rezerve, în afara lui Stăncioiu! Dică a spus că poate intra oricând pe teren, e la același număr de kilograme ca pe vremea când era jucător. Meme, săritor ca de obicei, fidel ca un cățel (stelist) și susținător până la moarte ale ideilor patronului, a promis că va sta și el în șort pe bancă!

Ce să mai, în mare problema e rezolvată, mai găsește Becali vreo doi nepoți de rezervă. Oricum, cei nouă jucători rămași sunt foarte buni, n-o să mai fie nevoie de schimbări, dar e bine să existe și câteva rezerve, măcar așa, de ochii lumii.

Becali e convins că și în asemenea condiții echipa lui va ocupa detașat locul 2 în campionat.

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi