Decizie istorică peste Ocean în privința pariurilor sportive. Mingea e în terenul Curții Supreme

Curtea Supremă de Justiție din Statele Unite se pregătește să se pronunțe asupra unui caz care ar putea legaliza pariurile sportive pe întreg teritoriul țării. Decizia, una istorică, ar putea muta o industrie uriașă (care generează miliarde de dolari ”sub masă”) într-un cadru reglementat, cu implicații imediate și oportunități de dezvoltare inclusiv pentru grupurile media - care s-ar îmbogăți peste noapte din reclame și alte produse de marketing. 

În momentul de față, pariurile sportive sunt legale (foto: recode.net) în principal doar în Las Vegas. Instanța supremă din SUA judecă în prezent posibilitatea de invalidare a unei Legi din 1992, privind protecția sportivilor și a amatoriilor și care interzice pariurile sportive în majoritatea statelor. Informațiile sunt că o parte dintre judecătorii Curții Supreme sunt pentru legalizarea acestora doar în anumite state, în vreme ce restul se gândesc la o decizie care să vizeze întreaga țară.

O hotărâre în acest sens ar putea veni oricând până la sfârșitul lunii iunie. Companiile media au auzit și ele de intenția Curții Supreme și deja au declanșat discuțiile cu reprezentanții caselor de pariuri în dorința de a profita cât mai repede de avantajele noii legi. 

Time Inc.’s Sports Illustrated a demarat negocierile cu potențialii cumpărători. În același timp, s-a arătat dispusă să ofere sfaturi despre pariuri și alte informații care vizează jocurile de noroc (foto: chatsports.com) în cadrul unui pachet promoțional de abonament digital - care va crește semnificativ cifra de afaceri. 

La sfârșitul anului trecut, Chernin Group a lansat ”The Action Network” - un serviciu de abonament destinat pariorilor de sport. Observatorii din industrie consideră că inițiativa are intenția clară de a valorifica extinderea jocurilor de noroc, deși compania a refuzat să exprime un punct de vedere cu privire la acest lucru. Iar prima vizată a fost ”piața NBA” - cu transmiterea live pe platforme digitale ale meciurilor din cel mai tare campionat de baschet din lume, la un preț redus. 

Pariurile live pe meciuri domină piața legală a jocurilor de noroc în Marea Britanie. Spre exemplu, Sky TV deține și gestionează propriile pariuri (foto: digitaltveurope.com), afacere care funcționează de 15 ani. Gigantul media a deținut până în această lună și o participație în Sky Bet, afacere pe care a vândut-o cu 4,7 miliarde de dolari! 

Deschide cont și încasează cel mai mare bonus la pariuri sportive din România - 100% până la 1,500RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!