Decizie INCREDIBILĂ în cazul britanicului care a pierdut la păcănele 44,200£ ce nu erau ai lui!

În urmă cu trei săptămâni v-am prezentat cazul lui Steven Burke, un britanic de 43 de ani din Scarborough, North Yorkshire căruia șeful său i-a trimis din greșeală un cec de 44,200£, deși trebuia să îi trimită doar 442£. Steven nu a stat pe gânduri și a folosit banii pentru jocuri de noroc, dar și pentru a cumpăra o mașină, o țigară electronică, droguri și votcă, acesta ignorând apelurile repetate ale șefului său care vroia înapoi banii trimiși în plus.

Britanicul a fost prins eventual de autorități, iar atunci vă spuneam că acesta urmează să fie judecat, el riscând până la zece ani de închisoare pentru fapta comisă. Cei de la dailymail.co.uk ne anunță că tocmai a venit decizia în acest caz, decizie care este mai mult decât surprinzătoare. Steven nu va petrece nici măcar o zi în închisoare, singura pedeapsă constând în 100 de ore de muncă în folosul comunității.

decizie.jpg

Judecătorul a prezentat mai multe motive pentru luarea acestei decizii lejere. În primul rând, Steven nu a furat banii, ci i-au fost trimiși din greșeală. În al doilea rând, se pare că el se confrunta deja cu o dependență față de jocurile de noroc căreia nu i-a putut rezista în momentul în care s-a văzut cu banii în mână. Eu nu sunt chiar de acord cu argumentele judecătorului, dar probabil că el știe mai bine.

Nu este totuși precizat dacă Steven trebuie să înapoieze cei 44,200£, și cât timp are la dispoziție să o facă. În mod normal așa ar trebui, cum la fel mi s-ar părea normal să fie obligat să ceară ajutor profesionist pentru a trata dependența sa față de jocurile de noroc.

Din articolul celor de la Daily Mail am mai aflat ceva foarte amuzant. Se pare că mașina cumpărată de Steven era un Audi A4, aceasta costând 2,000£. Ea s-a stricat fix în ziua achiziției, și deși a fost dusă la reparat, nu a mai fost ridicată pentru că britanicul a rămas fără bani.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi