Share

Pont ITF Feminin - Germania, Deborah Chiesa - Tamara Korpatsch, germanca are clar prima şansă.

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Daniel Anghel

13 Aug 2017 08:58 593 0
Logo Deborah Chiesa
Logo Tamara Korpatsch
Deborah Chiesa
Tamara Korpatsch
VS
16:00 13 August 2017
ITF Feminin - Germania

Analiză și informații pentru Deborah Chiesa v Tamara Korpatsch

Finală în Germania la turneu futures de la Hechingen, premii totale de $60,000 USD, pe terenul central după finala de dublu se va desfăşura această partidă.

Deborah Chiesa din Italia locul 352 în clasamentul WTA la cei 21 de ani, s-a calificat în finală după ce a trecut şi tururile de calificare, are un singur turneu ITF la simplu în carieră, $25,000 Torino pe zgură. Foarte interesant nu a pierdut set la acest turneu, s-a impus fără probleme în majoritatea disputelor, trebuie însă să recunoaştem nu a avut pe partea sa de tabloul adversare redutabile, singurul test adevărat a fost în semifinală cu Chantal Skamlova, un 6-2, 6-3. Săptămâna trecută a pierdut la Bad Saulgau în turul secund la românca Gabriela Ruse 3-6, 2-6, românca fiind cea care a şi câştigat turneul. Chiesa a jucat majoritatea sezonului de zgură în Italia la turneele futures din Sassuolo, Torino, Roma, Brescia, a câştigat cu adversare din ţara sa natală însă în faţa unor jucătoare mult mai bine clasate a avut mereu probleme. Nu a început deloc bine anul, nu a trecut de turul 2 la vreun turneu ITF până în luna Iunie, cel mai important turneu în acest an la care a participat a fost cel de la Roma unde a primit invitaţie, a pierdut însă la Lesya Tsurenko în două seturi.

Tamara Korpatsch din Germania, locul 143 WTA la cei 22 de ani, are în carieră la simplu 5 turnee ITF şi toate pe zgură, ultimul însă anul trecut la Lenzerheide, sezon reuşit în 2016 acolo unde şi-a adjudecat patru din cele 5 turnee. A jucat şi ea calificările, a trecut fără mari probleme până în finală, a pierdut set doar la Sofia Shapatava 6-3, 4-6, 6-3 din Georgia, jucătoare însă destul de valoroasă la acest nivel. În semifinală a beneficiat de abandonul româncei Alexandra Cadanţu 7-5, 4-1.
Trebuie amintit că germanca a făcut sfert de finală luna trecută la turneul WTA din Elveţia de la Gstaad, a trecut acolo de Jil Teichmann 6-3, 6-0 şi Maria Sakkari 5-7, 6-3, 6-0, nu a reuşit să se impună în faţa Sarei Sorribes Tormo, jucătoarea din Spania pe locul 85 WTA totuşi. Tamara a jucat multe partide în acest an la turneele WTA, a ratat calificarea la Wimbledon în ultimul tur cu Arina Rodionova, la Praga a pierdut greu la Ana Bogdan în set decisiv. A făcut un turneu bun şi la Stuttgart unde s-a calificat pe tabloul principal pierzând la Carla Suarez Navarro, o jucătoare de top însă.

Pont Deborah Chiesa VS Tamara Korpatsch: Victorie : Tamara Korpatsch

Este prima dispută dintre cele două, este şi normal deşi cele două sunt jucătoare din aceeaşi generaţie, Chiesa joacă mai mult în turneele futures din Italia. Ambele au trecut de calificări la Hechingen, este o finală surpriză, germanca are însă publicul de partea sa. Deborah Chiesa nu se poate lăuda cu vreun meci câştigat la nivelul WTA în acest sezon, pe când germanca să nu uităm are victorii la Ana Bogdan 6-3, 6-1, Sorana Cîrstea 6-7(5), 6-4, 6-1, Jana Fett 6-2, 6-4, recent la Maria Sakkari 5-7, 6-3, 6-0, loc 84 WTA tânăra jucătoare din Grecia. Nu cred că se va întâmpla vreo surpriză în această finală, germanca este o adversară de calibru pentru Deborah Chiesa, rămâne de văzut ce poate face italianca împotriva unei jucătoare obişnuite cu circuitul WTA, mult mai bine clasată şi cu experienţă superioară la acest nivel. Posibil o partidă echilibrată însă germanca are valoarea de partea sa.

Pont pariuri: Victorie : Tamara Korpatsch

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

19

Castigate:

10

Pierdute:

6

Anulate:

1

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici