De unde descarc aplicația de mobil Fortuna Bet?

Fortuna aplicație mobil - află dacă poți descărca o aplicație pentru a te juca la această agenție de pariuri online de pe telefon sau tabletă. Vezi cum se instalează aplicația Fortuna (L1160665W000326) și descoperă facilitățile oferite de aceasta. 

JOACĂ LA FORTUNA BET DE PE PC, TELEFON SAU TABLETĂ!

 


EXISTĂ O APLICAȚIE FORTUNA BET PENTRU MOBIL?

O lungă perioadă de timp nu a fost oferită o aplicație de mobil, astfel încât toți clienții trebuiau să parieze direct din browser-ul telefonului sau tabletei. Acest lucru s-a schimbat în toamna lui 2017, când a fost lansată aplicația pentru Android. Din păcate deținătorii unui Iphone sau Ipad încă trebuie să parieze din cadrul site-ului optimizat, dar probabil în viitor va fi lansat și un program pentru Android. 

 

CUM POT INSTALA APLICAȚIA DE MOBIL FORTUNA?

Intră pe efortuna.ro și accesează opțiunea ”Aplicație mobil”. Aici vei găsi un link pe care îl poți accesa pentru a descărca programul de pariuri. Vezi că această aplicație nu poate fi descărcată direct din PlayStore, ca orice altă aplicație de gambling pentru Android. De aceea este posibil să fii atenționat că acest fișier poate dăuna dispozitivului tău. Stai liniștit, nu se va întâmpla nimic, poți instala aplicația fără probleme. 

 

CE OFERĂ APLICAȚIA FORTUNA PENTRU ANDROID?

 • Pariuri pre-meci: oferta este identică cu cea de pe varianta full a site-ului din toate punctele de vedere: sporturi acoperite, număr de meciuri, opțiuni de pariere etc. Deci poți juca liniștit biletul zilei la pariuri sportive chiar și atunci când nu ești acasă.
 • Pariuri live: deși este un pic anevoios de pariat în timp real de pe un telefon mobil, această facilitate este de real folos atunci când te afli la terasă cu prietenii urmărind echipa preferată în acțiune sau chiar la meci la fața locului.
 • Cash out: poți închide pariurile aflate în desfășurare indiferent de locul în care te afli în acel moment. Află mai multe despre opțiunea de Cash Out la Fortuna!
 • Bară de instrumente personalizată: poți sorta și alege icon-urile pe care dorești să le vizualizezi.
 • Jocuri de cazino: pe lângă pariuri sportive poți chiar să joci și jocuri de cazino! Sunt oferite destul de multe jocuri care să te țină ocupat.
 • Promoții: poți vizualiza rapid din doar 2 click-uri orice ofertă promoțională disponibilă în acel moment. De asemenea, poți profita de diferite oferte promoționale valabile doar după mobil!
 • Setări: poți umbla pe la diferite setări, cum ar fi cea a limbii unde ai de ales între română și engleză.
 • Depuneri / retrageri: poți efectua tranzacții financiare din mers , fără nici cel mai mic efort
 • Ajutor și asistență: dacă vrei să contactezi serviciul de suport clienți o poți face direct de pe dispozitivul tău mobil.
   

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre această aplicație, vezi că pe site-ul efortuna.ro, în secțiunea ”Aplicație mobil”, găsești un ghid complet care îți arată pas cu pas cum se instalează aplicația, și îți pune la dispoziție absolut tot ce trebuie să știi despre aceasta.

JOACĂ LA FORTUNA BET DE PE PC, TELEFON SAU TABLETĂ!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive