De unde descarc aplicația de mobil Fortuna Bet?

Fortuna aplicație mobil - află dacă poți descărca o aplicație pentru a te juca la această agenție de pariuri online de pe telefon sau tabletă. Fortuna (deschide cont acum) iese în evidență prin faptul că se poate paria la ea atât online cât și offline, iar în ambele cazuri serviciile oferite sunt de calitate. 

JOACĂ LA FORTUNA BET DE PE PC, TELEFON SAU TABLETĂ!

De aceea primul lucru la care mă gândesc este că acest operator nu ar trebui să dezamăgească nici când vine vorba de pariuri de pe mobil din moment ce se axează pe toate tipurile de clienți. Din acest motiv m-am gândit să verific dacă este oferită o aplicație pentru mobil.


EXISTĂ O APLICAȚIE FORTUNA BET PENTRU MOBIL?

Întâi am căutat în AppStore, dar n-am găsit nimic, cel puțin nu pentru România. Am găsit însă pentru Slovacia, iar asta mă face să cred că mai devreme sau mai târziu va fi lansat un program de pariuri și la noi în țară. Am căutat apoi și pe Android, dar nici aici n-am găsit nimic. Singurul lucru care a rămas de făcut este să sper că site-ul mobil este optimizat suficient de bine încât să nu simt diferența între acesta și o aplicație de pariuri.

În mare parte așa este; site-ul mobil are o grafică plăcută, se mișcă bine și oferă majoritatea opțiunilor și facilităților disponibile pe PC. Cel mai important este că nu se blochează și merge fluid chiar și la pariuri live. Îţi recomand să citeşti următorul articol pentru a vedea cum setează casele de pariuri cotele la pariuri live pe sportul "rege": https://pariurix.com/cum-seteaza-casele-de-pariuri-cotele-la-pariuri-live-pe-fotbal.html.

efortuna-1.pngâ

CE POT FACE DE PE SITE-UL MOBIL?

  • Pariuri pre-meci: oferta este identică cu cea de pe varianta full a site-ului din toate punctele de vedere: sporturi acoperite, număr de meciuri, opțiuni de pariere etc
  • Pariuri live: deși este un pic anevoios de pariat în timp real de pe un telefon mobil, această facilitate este de real folos atunci când te afli la terasă cu prietenii urmărind echipa preferată în acțiune sau chiar la meci la fața locului.
  • Pariază în agenții: poți vizualiza direct de pe telefon site-ul destinat agențiilor stradale, dar te avertizez că acesta nu este optimizat, deci arată ca un site pentru PC în miniatură.
  • Jocuri de cazino: pe lângă pariuri sportive poți chiar să joci și jocuri de cazino! Sunt oferite șase jocuri de masă, un joc de video poker, dar și 29 de sloturi video, din care nouă au jackpoturi!
  • Promoții: poți vizualiza rapid din doar 2 click-uri orice ofertă promoțională disponibilă în acel moment.
  • Setări: poți umbla pe la diferite setări, cum ar fi cea a limbii unde ai de ales între română și engleză.
  • Depuneri / retrageri: poți efectua tranzacții financiare din mers , fără nici cel mai mic efort
  • Ajutor și asistență: dacă vrei să contactezi serviciul de suport clienți o poți face direct de pe dispozitivul tău mobil.
     

 

Deși nu este oferită o aplicație de mobil Fortuna, nu prea-i vei simți lipsa, deoarece site-ul mobil compensează din plin, atât pe Iphone/Ipad cât și pe Android.

JOACĂ LA FORTUNA BET DE PE PC, TELEFON SAU TABLETĂ!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive